Karen Ravn

Profilbillede af Karen Ravn

webredaktør

folkeskolen.dk

email: kra@folkeskolen.dk

0   33

Valgflæsk

0   4

På vej til næste level

Nej, man kan ikke computerspille sig til alt det, man skal lære i skolen.

5   11

Karakterinflation – eller et gok i nødden til de svage?

Analyse: De nye karakterkrav til erhvervsuddannelser og gymnasium og Løkkes »karakterpenge« vil presse karakterskalaen. Spørgsmålet er, hvordan Undervisningsministeriet vil håndtere det pres.

3   0

Indlæg slettet

Her var tidligere et indlæg, der ikke levede op til folkeskolen.dk's debatretningslinjer.

0   30

Sidste runde: Julequiz om skøn hotelweekend

Over 6000 har deltaget i de to hidtidige runder af folkeskolen.dk's julequiz. Nu er sidste runde åbnet, og den 21. december trækkes lod om et weekendophold for to på et af de skønne Sinatur-hoteller.

0   21

Jul: Test din viden og vind et weekendophold

Så er anden runde i folkeskolen.dk's store julequiz åben. Vi har sat mere vin på højkant, og den 21. december trækker vi lod om et weekendophold for to til en værdi af 7500 kr.

0   42

Julequiz: Test dig selv og vind fede julegaver

Det er december og julekalendertid, og folkeskolen.dk har sat nogle kasser vin og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en julekalenderquiz. Der kommer nye spørgsmål tre gange i løbet af december.

2   791

Test, der ikke kan stå prøven

Analyse: De mærkelige ord i læsetestene er ikke det største problem ved de adaptive test – spørgsmålet er, om de overhovedet kan måle det, de skal.

39   2450

Gerne skarp, men ikke aggressiv

Der skal være plads til alle i debatten på folkeskolen.dk

1   5193

Problemer med nyhedsbrevet fra folkeskolen.dk?

En del læsere med SkoleKom-mail har de seneste måneder oplevet, at de ikke kan klikke på artiklellinkene i deres nyhedsbreve fra folkeskolen.dk Men heldigvis er der også en af dem, der har fundet løsningen: en opgradering af SkoleKom-mailklienten.

9   273

Indlæg slettet

Redaktionen har - ekstraordinært - slettet indlægget her og to af kommentarerne på anmodning fra skribenten.

1   3310

Nu kan du læse folkeskolen.dk kommune for kommune

Der kan være markant forskel på vilkårene for at være folkeskolelærer fra kommune til kommune. Nu kan du læse, hvad fagbladet Folkeskolen og folkeskolen.dk har skrevet om skoler og lærervilkår i hver eneste af Danmarks 98 kommuner og gå på opdagelse via danmarkskortet på forsiden.

0   906

Få folkeskolen.dk's nyheder i den nye Skolekom

Skolekom har været igennem en fornyelse med mulighed for apps og en ny webversion. I den forbindelse er der nu også mulighed for, at du kan få folkeskolen.dk's nyheder og debat direkte ind i din Skolekom. Se hvordan i videoen nedenfor.

0   2324

Tillykke!

Der er udtrukket en vinder af en weekendophold for to på et DLF/ Sinatur-konferencehotel efter eget valg i blandt deltagerne i en kvntitativ undersøgelse af fagbladet Folkeskolens forsider.

0   12613

Bidrag til de faglige netværk - og vind et weekendophold

Du kan stadig nå at deltage i lodtrækningen om et weekendophold for to på et af DLF's Sinatur-konferencehoteller ved at skrive et indlæg i dit faglige netværk på folkeskolen.dk

0   903

Tekniske problemer på lærerjob.dk

Lærerjob.dk er ramt af en alvorlig påskekrise, så det desværre siden weekenden ikke har været muligt at tilgå jobsitet for lærere. Teknikerne arbejder på højtryk på at løse problemet, som desværre også medfører, at folkeskolen.dk kører meget langsomt.

5   13321

God jul og godt nyt rekordår

Flere end 2,2 millioner besøg har der været på folkeskolen.dk i et år, der som bekendt på alle måder har været usædvanligt for Danmarks lærere. Redaktionen ønsker god jul og godt nytår. Vi åbner igen 2. januar.