Karen Ravn

Profilbillede af Karen Ravn

webredaktør

folkeskolen.dk

1   9

Indlæg slettet

Her var tidligere et indlæg vedr. afgangsprøverne. Indlægget er slettet af redaktionen efter aftale med skribenten.

0   8

God ferie fra Aula, arbejdstid og alt det andet

Indførelsen af Aula i lærernes hverdag i de sidste måneder af 2019 har sat sit markante præg på, hvad folkeskolen.dk's læsere læste og debatterede i året, der gik.

1   85

Dumpeskolen

0   16

Politisk varmt forår på folkeskolen.dk

En lang valgkamp dominerede dette forår, og det politiske stof havde mange læsere både på folkeskolen.dk og på Folkeskolens Facebook. Redaktionen lukker ned i uge 28 og 29 og ønsker læserne en god sommer.

1   36

Det er alvor

0   8

Teknisk fejl: Nyhedsbreve fra folkeskolen.dk forsvundet i cyberspace

Hvis du i løbet af de seneste otte måneder har indtastet din emailadresse på folkeskolen.dk for at få det ugentlige nyhedsbrev, har du formentlig følt dig snydt. På grund af en fejl i et såkaldt script er de email-adresser nemlig aldrig blevet gemt i systemet.

9   4

En fælles kamp

0   45

Året der gik – et forår i Forligsen og #inklusion

2018 lakker mod enden, og traditionen tro har redaktionen kastet et blik på, hvilke artikler der er mest læst. Foråret i Forligsinstitutionen med risikoen for strejke og lockout hængende over hovedet var altdominerende. Men efter sommerferien er fagbladet Folkeskolens #inklusion gået viralt.

0   33

Valgflæsk

0   4

På vej til næste level

Nej, man kan ikke computerspille sig til alt det, man skal lære i skolen.

6   43

Karakterinflation – eller et gok i nødden til de svage?

Analyse: De nye karakterkrav til erhvervsuddannelser og gymnasium og Løkkes »karakterpenge« vil presse karakterskalaen. Spørgsmålet er, hvordan Undervisningsministeriet vil håndtere det pres.

3   0

Indlæg slettet

Her var tidligere et indlæg, der ikke levede op til folkeskolen.dk's debatretningslinjer.

0   30

Sidste runde: Julequiz om skøn hotelweekend

Over 6000 har deltaget i de to hidtidige runder af folkeskolen.dk's julequiz. Nu er sidste runde åbnet, og den 21. december trækkes lod om et weekendophold for to på et af de skønne Sinatur-hoteller.

0   21

Jul: Test din viden og vind et weekendophold

Så er anden runde i folkeskolen.dk's store julequiz åben. Vi har sat mere vin på højkant, og den 21. december trækker vi lod om et weekendophold for to til en værdi af 7500 kr.

0   42

Julequiz: Test dig selv og vind fede julegaver

Det er december og julekalendertid, og folkeskolen.dk har sat nogle kasser vin og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en julekalenderquiz. Der kommer nye spørgsmål tre gange i løbet af december.