Karen Ravn

Profilbillede af Karen Ravn

webredaktør

folkeskolen.dk

email: kra@folkeskolen.dk

0   4

På vej til næste level

Nej, man kan ikke computerspille sig til alt det, man skal lære i skolen.

5   11

Karakterinflation – eller et gok i nødden til de svage?

Analyse: De nye karakterkrav til erhvervsuddannelser og gymnasium og Løkkes »karakterpenge« vil presse karakterskalaen. Spørgsmålet er, hvordan Undervisningsministeriet vil håndtere det pres.

3   0

Indlæg slettet

Her var tidligere et indlæg, der ikke levede op til folkeskolen.dk's debatretningslinjer.

0   30

Sidste runde: Julequiz om skøn hotelweekend

Over 6000 har deltaget i de to hidtidige runder af folkeskolen.dk's julequiz. Nu er sidste runde åbnet, og den 21. december trækkes lod om et weekendophold for to på et af de skønne Sinatur-hoteller.

0   21

Jul: Test din viden og vind et weekendophold

Så er anden runde i folkeskolen.dk's store julequiz åben. Vi har sat mere vin på højkant, og den 21. december trækker vi lod om et weekendophold for to til en værdi af 7500 kr.

0   42

Julequiz: Test dig selv og vind fede julegaver

Det er december og julekalendertid, og folkeskolen.dk har sat nogle kasser vin og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en julekalenderquiz. Der kommer nye spørgsmål tre gange i løbet af december.

2   791

Test, der ikke kan stå prøven

Analyse: De mærkelige ord i læsetestene er ikke det største problem ved de adaptive test – spørgsmålet er, om de overhovedet kan måle det, de skal.

39   2450

Gerne skarp, men ikke aggressiv

Der skal være plads til alle i debatten på folkeskolen.dk

1   5193

Problemer med nyhedsbrevet fra folkeskolen.dk?

En del læsere med SkoleKom-mail har de seneste måneder oplevet, at de ikke kan klikke på artiklellinkene i deres nyhedsbreve fra folkeskolen.dk Men heldigvis er der også en af dem, der har fundet løsningen: en opgradering af SkoleKom-mailklienten.

0   378

Det er rapt at læse...

Folkeskolen, DK4 og Videncenter for Læsning står bag tv-programmerne Læsemagasinet og har produceret denne lille læse-rap

0   315

God sommer!

Folkeskolen.dk holder sommerferie og samler kræfter til et nyt skoleår, hvor vi byder inden for i faglige netværk inden for dansk, matematik, musik, it, sløjd/håndarbejde og idræt. Vi åbner også et helt nyt site, lærerprofession.dk.

0   236

Fra lærer til lærer - videndeling på folkeskolen.dk

Skønne oplevelser med børnene, gode råd til musikundervisningen, et vellykket undervisningsforløb om Holberg, elevernes naturfagsvideoer på youtube. Der er plads til det hele i folkeskolen.dk's lærer-til-lærer.

0   750

Tak for i år

Folkeskolen.dk holder juleferie og ønsker 645.000 læsere en glædelig jul og et godt nytår. Vi er klar igen den 2. januar, og fagbladet Folkeskolen udkommer igen den 10. januar.

0   415

Lærerne diskuterer på folkeskolen.dk i en konflikttid

Den seneste måned har der været langt over 1000 kommentarer og debatindlæg på folkeskolen.dk. Antallet af besøg på folkeskolen.dk er også eksploderet i en konflikttid med cirka to en halv gange så mange besøgende den seneste måned som sidste år ved samme tid.

0   409

Folkeskolens faglige netværk nomineret til pris

Sidste år modtog fagbladet Folkeskolen den store danske fagmediepris, Anders Bording Prisen. I år er lærernes medie igen nomineret, denne gang til digitale medier-prisen for de faglige netværk på folkeskolen.dk

0   809

God sommerferie – med bogen om lockouten

Folkeskolen.dk holder sommerferie og ønsker læserne – lærerne – en rigtig god ferie oven på et helt, helt ekstraordinært forår. Hvis du har lyst, kan du downloade e-bogen om konflikten: ”Knockout”, inden du pakker feriekufferten. Folkeskolen.dk åbner igen den 5. august.

5   13321

God jul og godt nyt rekordår

Flere end 2,2 millioner besøg har der været på folkeskolen.dk i et år, der som bekendt på alle måder har været usædvanligt for Danmarks lærere. Redaktionen ønsker god jul og godt nytår. Vi åbner igen 2. januar.