Karen Ravn

Profilbillede af Karen Ravn

webredaktør

folkeskolen.dk

0   34

Ferietid efter et forår præget af omstillingstræthed

"Jeg er træt, og det er du nok også". Sådan indledte Lars Buur Holmboe i januar det indlæg, som blev forårets mest læste på folkeskolen.dk. Et forår, der blev præget af 'omstillingstræthed', som Ida Marie Hansen kaldte følelsen i et andet meget læst indlæg.

0   62

Corona, corona, corona - og svære historier fra lærerlivet

Det har været et vanvittigt forår - i skolen, i samfundet og på folkeskolen.dk. Der har været knap 50 procent flere besøg på sitet sammenlignet med sidste forår - og det, I har klikket på, har i høj grad været information om de skiftende smitteretningslinjer.

1   10

Indlæg slettet

Her var tidligere et indlæg vedr. afgangsprøverne. Indlægget er slettet af redaktionen efter aftale med skribenten.

0   8

God ferie fra Aula, arbejdstid og alt det andet

Indførelsen af Aula i lærernes hverdag i de sidste måneder af 2019 har sat sit markante præg på, hvad folkeskolen.dk's læsere læste og debatterede i året, der gik.

1   85

Dumpeskolen

0   16

Politisk varmt forår på folkeskolen.dk

En lang valgkamp dominerede dette forår, og det politiske stof havde mange læsere både på folkeskolen.dk og på Folkeskolens Facebook. Redaktionen lukker ned i uge 28 og 29 og ønsker læserne en god sommer.

1   36

Det er alvor

0   8

Teknisk fejl: Nyhedsbreve fra folkeskolen.dk forsvundet i cyberspace

Hvis du i løbet af de seneste otte måneder har indtastet din emailadresse på folkeskolen.dk for at få det ugentlige nyhedsbrev, har du formentlig følt dig snydt. På grund af en fejl i et såkaldt script er de email-adresser nemlig aldrig blevet gemt i systemet.

9   5

En fælles kamp

0   45

Året der gik – et forår i Forligsen og #inklusion

2018 lakker mod enden, og traditionen tro har redaktionen kastet et blik på, hvilke artikler der er mest læst. Foråret i Forligsinstitutionen med risikoen for strejke og lockout hængende over hovedet var altdominerende. Men efter sommerferien er fagbladet Folkeskolens #inklusion gået viralt.

0   33

Valgflæsk

0   4

På vej til næste level

Nej, man kan ikke computerspille sig til alt det, man skal lære i skolen.

6   43

Karakterinflation – eller et gok i nødden til de svage?

Analyse: De nye karakterkrav til erhvervsuddannelser og gymnasium og Løkkes »karakterpenge« vil presse karakterskalaen. Spørgsmålet er, hvordan Undervisningsministeriet vil håndtere det pres.