Benedicte Bødker Freiberg Sørensen

Profilbillede af Benedicte Bødker Freiberg Sørensen

Underviser

SOSU H - Hillerød

Jeg underviser på 6.år på SOSU H(tidl. SOPU). Jeg underviser primært i grundfagene dansk og samfundsfag, men underviser også i uddannelsesspecifikkefag som kommunikation, natur/udeliv og arbejdsmiljø/ergonomi mv. Jeg underviser på den Pædagogiske Assistentuddannelse. Jeg har baggrund som folkeskolelærer og underviste tidligere i folkeskolen, før jeg tog turen mod erhvervsuddannelserne.

0   5

Kvalitet koster penge

Vi elsker discount. Det skal være billigt. Vi vil rigtig gerne have god kvalitet, men samtidig vil vi heller ikke betale for meget for den, men nogen gange kan det godt betale sig at betale lidt mere og få en kvalitetsvare, som er mere holdbar og værdifuld i længden.

0   4

Pyt-knap på overarbejde

Kalenderen siger november. Årstiden siger efterår. Efterårsferien er overstået. Juleferien er allerede meget tiltrængt. Vi er 3 måneder inde i et nyt skoleår på SOSU H på godt og ondt. Dette indlæg skal handle om pyt-knapper.

2   16

Skal vi for eviiiigt....

...undervise helt online? Dette indlæg skal ikke handle om eleverne denne gang, men hvad coronanedlukningen har gjort ved mig.

0   13

Nej, du må ikke se, hvordan jeg bor

Nej, så fancy bor jeg ikke. Nej, jeg er ikke på stranden. Du skal lige tænde for din mikrofon. Du skal lige tænde for kameraet. Hvem taler? Husk at række hånden op. Hvem har taget computeren med på toilet? Du skal da ikke lægge ansigtsmaske eller barbere ben nu? Goddag Teams, så ses vi for alvor igen. Du har ikke været savnet.

0   8

Verdens dårligste lærer

December. Årets sidste måned. Corona-julen venter, mens smittetallene stiger. December. En måned hvor mange elever igen er sendt hjem til fjernundervisning. En ventet og dog alligevel en uønsket julegave. Jo, corona bekymrer mig, men min største bekymring handler om mine elever. Hos mig er december også lig med danskeksamen for vores GF2-elever. I år er selvtilliden ikke så stor. Ikke kun pga. coronas indtog, men fordi jeg føler mig som en virkelig lorte-lærer i øjeblikket.

0   8

Ny i trafikken...

Hver sommer pryder søde, smilende børn bagsmækken på busserne med det velkendte: “Pas på mig. Jeg er ny i trafikken”. August betyder også 1.skoledag på SOSU-skolerne og andre erhvervsskoler i landet. Vi tager imod nye elever på Grundforløbene 1 og 2 og på vores hovedforløb. Vores elever skal ud og virke i et udfordret velfærdssamfund og i nogle erhverv, hvor der ikke er langt til forsiden på BT eller Ekstra Bladet. Vi skal huske på, at de er elever, også selvom de er voksne(iflg. fødselsdatoen), og at de ikke ved og kan alt endnu, selvom de selv nogen gange tror det.

0   12

Bag facaden...

Hvad der også gemmer sig bag facaden, men næppe har shitstormspotentiale. Noget om fordomme, helte og bleer.