BLOG UU-vejleder

SKRIBENTER

Abonner på nyt om UU-vejleder i dit personlige nyhedsbrev.


0   19

Skal de kommunale 10. klasser nedlægges

Partiet Venstre foreslår nu (20/3-18), at de kommunale 10. klasser nedlægges, da de ikke har udviklet sig som privat- og efterskoler har. De kommunale 10. klasser er tilsyneladende spild af tid.

0   87

Glem alt om at være den unges advokat... ?

Dilemmaet omkring sektor og institionsuafhængighed

0   120

Uddannelsesvalget skal udfordres

dr.dk 24/5-16: Ud af de unge, der tre måneder efter en gennemført gymnasial uddannelse er begyndt på endnu en uddannelse, har 17 procent valgt en erhvervsuddannelse frem for eksempelvis en universitets- eller professionsbachelor, viser nye tal fra Danmarks Statistik. - Det bekræfter, at vi er for dårlige til at udfordre eleverne på deres uddannelsesvalg, siger børne- og undervisningsminister Ellen Trane Nørby til Politiken.

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
100 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks