BLOG UU-forum

SKRIBENTER
Lene Svejborg:

UU-vejleder

Per Svenninggaard:

UU-vejleder

Sussie Johansen:

UU vejleder

Henrik Bov Pedersen:

Udviklingskonsulent

Abonner på nyt om UU-forum i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   17

1. marts og optag på ungdomsuddannelser

Hele blomsten af Danmarks ungdom har i den seneste tid skullet tage beslutning om hvilken vej de skal gå efter sommerferien. Det har været svært i en tid hvor alle er isoleret derhjemme - men i Kbh. har vi skruet op for UU-vejledningen og det er en klog og modig beslutning af kommunen!

0   16

DLF har fået ny formand - og det er alles formand.

Ny formand med et lidt anderledes fokus på de såkaldt "mindre medlemsgrupper".

0   12

UU-vejledning i en tid med pandemi.

Hvordan foregår UU-vejledningen i en tid, hvor alle er beordret til at arbejde hjemmefra?

2   6

Uddannelsesudspil fra KL

Hvad skal der til for at flere unge vælger en erhvervsuddannelse? Et stort spørgsmål, der er forsøgt svaret på flere forskellige måder - senest med KLs udspil “ ungdomsuddannelser - nye veje til en sammenhængende struktur”.

1   20

Parathedsvurdering - en fokuseret indsats eller hvordan?

De seneste 5 år har UU-vejledeningen "fokuseret" på de ikke-parate elever - hvis regering med støttepartier gerne vil gøre dette bedre har jeg et forslag!

0   16

UU-vejledning i en opbrudstid

Med indførelsen af Forberedende Grunduddannelse og Kombineret Ungdomsuddannelse bliver vejledning af elever i grundskolen og unge ml. 15-17 år omstruktureret i mange kommuner, og det betyder at vi som UU-vejledere skal stå fast på vores faglighed og professionalisme.

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
507 andre er allerede tilmeldt