BLOG Ulla Maria Mortensen

Ulla Maria Mortensen:

Efterløn, ekstern konsulent

Abonner på nyt om Ulla Maria Mortensen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   5

Legater skal deles ud – grib chancen og søg inden 1. november

Ernærings- og sundhedsuddannede kan som den eneste medlemsgruppe i DLF søge legater til fx personlig kompetenceudvikling, internationale konferencer, publikationer eller almene formål.

0   6

Fyraftensmøde om danskernes madlavningskompetencer

Hvordan står det til med at kunne lave mad? Århus Universitet har undersøgt sagen, og MadFællesskaberne gør noget ved den. Kom til gratis møde på Metropol med forskningsbaseret oplæg efterfulgt af konkrete eksempler på praktiske projekter som MadAmbassadørerne og MadGuiderne. Der er tid til debat og til at netværke.

0   627

Legater uddeles for sidste gang - søg op til 5000, - kr.

Husholdningslærer Johanne Kirstine Sørensens legat bliver nedlagt, når de sidste penge er delt ud i foråret. Søg inden 1. maj. Medlemskab af Danmarks Lærerforening er ikke en betingelse.

0   833

Legater skal deles ud

Er du medlem af Danmarks Lærerforening kan du søge et legat for PB’ere i ernæring og sundhed og ernærings- og husholdningsøkonomer. Ledige medlemmer og medlemmer i den særlige kontingentgruppe (fraktion 6) kan også søge Ingefred Juul Andersens legat. Ansøgningsfristen er 13. april 2015.

0   594

Gå-hjem-møde om madkundskab og Home Economics

Torsdag d. 13. november 2014 kl. 16:30 inviterer Den danske komité for International Federation for Home Economics, til en eftermiddag med fokus på folkeskolens nye fælles mål i faget Madkundskab og foreningens arbejde. Arrangementet afholdes i lokale A11 på Ernæring- og sundhedsuddannelsen, Pustervig 8, 1126 Købehavn K.

0   1479

Så er det tid til legater

Er du medlem af Danmarks Lærerforening kan du søge et legat for uddannede PB’ere i ernæring og sundhed og ernærings- og husholdningsøkonomer. Ledige medlemmer og medlemmer i den særlige kontingentgruppe (fraktion 6) kan også søge Ingefred Juul Andersens legat. Ansøgningsfristen er 15. april 2014.

0   1753

Vidensbrunch om arbejdsglæde

Gratis viden og brunch i Sorø den 25. februar 2014 med fokus på arbejdsglæde. Hvordan fastholder vi trivsel under forandring? Hør foredragsholder Thomas Milsteds konkrete svar på spørgsmålet. Alle kan deltage - også i debatten.

0   2128

Lev sundere - følg kostrådene

Mottoet for de officielle kostråd ’Lev sundere følg kostrådene’ prydede T-shirts og info-materiale fra Fødevarestyrelsen ved lanceringen af de nye kostråd. Kostrådene har været imødeset med interesse, for de trængte til faglig revision og fornyet formidling. Desværre fik nydelsen af maden ikke en selvstændig og fremtræden plads i rækken af kostråd.

1   2582

Ernæring og efteruddannelse som e-læring

Flere medlemmer har spurgt om der findes efteruddannelse inden for ernæring, som kan passe ind i en hektisk og overfyldt hverdag. Det gør der.

0   2716

Frie Fagskoler er parat til erhvervsuddannelse

Med smil på læben tog jeg forleden hjem fra en generalforsamling og et årsmøde i Foreningen af Frie Fagskoler. Som gæst var jeg blevet introduceret til et friskt, frejdigt og fyndigt hamskifte blandt husholdnings- og håndarbejdsskoler, som i dag kalder sig Frie Fagskoler.

0   1655

Søg et legat

Er du PB’ere i ernæring og sundhed eller ernærings- og husholdningsøkonom og medlem af Danmarks Lærerforening? Så kan du søge Ingefred Juul Andersens legat nu. Ledige medlemmer og medlemmer i den særlige kontingentgruppe (fraktion 6) kan også søge. Ansøgningsfristen er forlænget til den 7. maj 2012.

0   1381

DKIN og IFHE

Bogstaverne er alt andet end mundrette forkortelser for et verdensomspændende netværk, som DLF er aktiv i. Viden om forskning og erfaringer inden for undervisning og vejledning i ernæring, sundhed, husholdning og hjemkundskab er altid på tapetet.

2   1195

Stop spild af mad

’Vi smider mad væk, som intet fejler’, 'Mad skal spises - ikke spildes' og ’Familierne har mistet evnen til at holde hus’ er avisoverskrifter, som har fanget mit øje i den seneste tid. Der er meget om snakken.

0   783

Bland dig indenom og brug dine stemmer

Det er ikke ligegyldigt om, der er et hovedstyrelsesvalg eller ej. Det er heller ikke ligegyldigt om medlemmerne stemmer eller ej. Alle stemmer betyder noget, og alle stemmer er ligeværdige som et fornemt signal fra medlemmerne til organisationen og kandidaterne.

1   626

Snyd ikke børnene – lær dem at lave mad

Glæden ved at lave mad sammen i familien er en fornøjelse og en opgave, som næsten er gået i glemmebogen. Det er en skam, for børnene bliver snydt for givtige oplevelser, erfaringer og læring, som kan komme dem til gode hver dag resten af livet.

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
4.333 andre er allerede tilmeldt