BLOG Trine Staur

Trine Staur:

Lærerstuderende

Abonner på nyt om Trine Staur i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   50

Facultad de Educación - en lærerstuderende i udlandet....

Månedens indlæg fra en lærerstuderende i udlandet…… Bornholms campus føles som et fjernt minde, nu når jeg sidder her i varmen på en stille cafe efter studiestart I Barcelona.  SÅ  er sommeren ved at være slut, det er hvertfald hvad mine kilder i Danmark fortæller mig. Her i den catalanske hovedstad er regn sæsonen startet, men det betyder ikke at solen ikke skinner og at her ikke er varmt… Det betyder også, at jeg er startet på nye uddannelsesmæssige eventyr, turen går nemlig i det kommende semester  til Barcelona.

0   33

En kunstudstilling kan ikke ledes som en Ikea - evaluering af tre år som Lærerstuderende på Bornholm

Flere seminarier i udkants Danmark er ikke lig med højere kvalitetsuddannelser medmindre der medfølger økonomisk opbakning. Det siger sig selv, at der skal medfølge økonomi, hvis man skal kunne tilbyde de studerende uddannelser på samme niveau som inde i storbyerne. Et drastisk fald på optaget uden for storbyerne er i og for sig ikke overraskende, når mulighederne for at få sig en uddannelse på samme niveau som i storbyerne ikke stemmer i overensstemmelse med den virkelighed vi vågner op til som studerende i udkants Danmark. Det er ligeledes også væsentligt at pointere at det faldende optag selvfølgelig også hører sammen med, at mange unge ikke ønsker at blive lærere og hvis man politisk ønsker at ændre den negative udvikling bliver nødt til at gøre lærerjobbet og forholdene mere attraktive. Økonomi er altafgørende, har en klog gammel kvinde engang sagt til mig.

2   49

Pinligt forslag fra Dansk Erhverv

Hvordan kan ideen om at gældsætte fremtidige generationer være med til at løfte fremtidens generationer?

0   59

Formidabel menneskelig fysisk praktik

I dag, trådte vi ind på vores praktikskoler for første gang og mødte de elever vi gennem den sidste måned har skulle forsøge at inddrage i et aktionslæringsforløb og skabe meningsfulde relationer med. Det var med en kæmpe lettelse og med en sommerfugle i maven, at vi mødte dem for første gang i dag, in real life.

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
460 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.042 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.592 andre er allerede tilmeldt