BLOG Thits Kunstneri

Thit Asmussen:

Billedskolelærer

Abonner på nyt om Thits Kunstneri i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   7

Jasper Johns Alfabeter

I indskolingen er det ret fedt at koble alfabetet med kunsten, i sær når man har mulighed for at gå lidt amok, som man har når man hopper i Jasper Johns sko. Jasper Johns var en amerikansk kunstner og skulptør, som man ofte forbinder med abstrakt ekspressionisme og popart.

0   0

Forstørrelser og samskabelse

Forleden dag med mit tegnehold, elever i 4.-6. klasse der elsker at tegne, manglede jeg en kortvarig opgave. Det tog os 2 timer (med en kort pause indlagt). Tiden kan dog kortes væsentligt, hvis man som lærer forbereder kvadratisk papir fremfor, som jeg, at lade eleverne måle, regne og klippe selv. Men jeg havde tid til, at lade dem gøre sig erfaringen med at måle sig frem til bredden på et A4 ark, afsætte mærker og klippe til.

0   4

Et kig på Rytme i kunst

Mit ældste hold (6.-8.kl.) har været igang med at kigge på rytme i billedkunsten.

0   6

Ost, ost, ost, ost - ostevoks!

Ostevoks – helt igennem vidunderligt materiale til rumlige billeder

3   7

Collage

Om collagearbejde med børn

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.732 andre er allerede tilmeldt