BLOG Skolens Venner

Trine Ladegaard:

Sekretariatsleder

Abonner på nyt om Skolens Venner i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   3

Skolen – den gode start på resten af livet

Om lidt starter en ny flok håbefulde, men også lidt betuttede små mennesker på en livsforandrende rejse – skoletiden er på godt og ondt med til at forme os alle som mennesker. Det børnene får med af viden, dannelse, sociale relationer men også konflikter, selvforståelse og følelsen af ikke altid at passe ind, følger med langt ind i voksenlivet.

0   7

Fra- og nærvær i coronaens tid

Et forår præget af fysisk fravær har fornyet opmærksomheden på betydningen af tid og nærvær.

0   3

Kan kemi sættes på formel?

Frivillighed på skolerne i form af skolevenner har en positiv betydning for eleverne, hvis samarbejdet mellem lærer og skoleven fungerer godt. Det er den grundlæggende konklusion i en undersøgelse Skolens Venner gennemførte i 2019.

0   4

Øget trivsel med frivillige skolevenner

Børns trivsel i skolen er et emne, mange er optagede af. Det er vi også i Skolens Venner, og vi tror på, at frivillige voksne i skolen kan være en vigtig brik, der bidrager til elevernes generelle trivsel

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
696 andre er allerede tilmeldt