BLOG Sigrid Elise Aagaard

Abonner på nyt om Sigrid Elise Aagaard i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

5   103

Må jeg bede om en retningslinje, tak?

De fleste der arbejder med børn og unge har nok oplevet det i et eller andet omfang. En af de der klasser eller grupper, der dræner. Men hvordan arbejder man egentlig omkring det og overlever i det, når gode råd er dyre og ide-tanken er tømt ud?

3   5

Censurerer du dine timer?

Ytringsfrihed og censur i undervisningen er virkelig kommet i fokus de sidste ugers tid. Statsministeren og de øvrige politikere har det på dagsordenen. Og jeg må indrømme, at jeg aldrig har skænket det en tanke, om der er noget jeg kan og ikke kan inddrage i min undervisning.

0   0

Det muliges kunst

Tastaturet gløder og arbejdstelefonen plinger. Den velkendte lyd af et Teams-opkald fylder rummet. Min kaffe står iskold ved siden af skærmen og de u-rettede erindringer, som 8I afleverede for tre uger siden, ligger og kigger på mig. I dag var ellers dagen, hvor jeg havde set det som en mulighed at komme de erindringer til livs. Altså de skriftlige af dem.

0   9

Hokus pokus - det gode i fokus!

Jeg oplever så tit, at mine elever kommer til mig med nedadvendte mundvige og trist proklamerer, at de var så tæt på "det der var bedre". Det skærer mig i mit moderlige lærer-hjerte, hver gang det sker!