BLOG Samfundsfag og skole

SKRIBENTER

Abonner på nyt om Samfundsfag og skole i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   14

Spørgsmål til fagdidaktik i samfundsfag

Hvad skal der undervises i, i samfundsfag, hvorfor og hvordan? Overvejelser om samfundssyn, menneskesyn, det faglige indhold og hvilke interesser eleverne har, er en del af diskussionen af fagets didaktik.

0   3

Polis - nyt tidsskrift for samfundsfagsdidaktik

Tidsskriftet Polis skal være forum for udvikling af samfundsfagsdidaktikken fra grundskole til universitet. Det første nummer er udkommet i foråret 2020

0   6

Den første danske ph.d. om samfundsfagdidaktik

Hvordan bidrager samfundsfag til elevernes politiske og demokratiske dannelse, og hvordan kan vi forstå kompetencer i samfundsfag? Det er nogle af de spørgsmål jeg undersøger i afhandlingen "Kompetencer i samfundsfag", der tager udgangspunkt i analyser af fagets historie og elevers præsentationer om bl.a. international terror.

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.581 andre er allerede tilmeldt