BLOG Pas godt på Ida

Abonner på nyt om Pas godt på Ida i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   2

Glædelig lærerens dag: En skolepolitisk podcast med Jacob Mark

I anledning af lærerens dag har jeg drøftet livet som lærer med to unge dygtige skolepolitiske kometer. Den ene borgerlig; den anden rød. Hermed historien om interviewet, der troede, det skulle blive et blogindlæg, men som endte som en skolepolitisk podcast med Jacob Mark.

0   15

Jeg går efteråret i møde frygtsomt forhåbningsfuld

Skolelærer igen - år to. Jeg var bange det meste af sidste skoleår. Her år to forsøger jeg mig med frygtsomt forhåbningsfuld.

5   19

Jeg er meget glad for at være lærer

I disse konflikt(optrappende) tider har jeg lyst til at dele med jer alle, at jeg er så glad for mit job som lærer i folkeskolen.

0   34

På min skole passer man godt på hinanden

Refleksioner om at holde til det i år 2018 også

1   4

Black Boot Friday

Ja, der er vel andre single lærere end mig, der godt kunne bruge et fordelagtigt tilbud i anledning af Black Boot Friday

0   6

Jeg havde selv brug for mine lærere

I dag debuterer jeg med min digtsamling: En langs barndom, hvor jeg har tilegnet et par strofer til skolens betydning for mit kaotiske liv.

0   31

Det måtte bare ikke ske

Øv, det er meget nemmere at blogge om optur

1   6

Strukturfascisten must learn how to chill -Stressmonsteret skal ikke få ram på mig... igen

Revurderinger, forældrebreve og årsplaner må vente. Uge 2 næsten tilendebragt, alt er ikke perfekt. Og i morgen er endnu en dag. Hvilken perfekt mulighed for at bryde en smuk plan.

0   25

Tag godt imod mig, jeg er ny i trafikken - or so it feels

Ja, jeg skal være lærer... igen