BLOG Mikkel Offenberg

Mikkel Offenberg:

Cand.pæd.it og skolelærer

Abonner på nyt om Mikkel Offenberg i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

2   9

Inspiration til digital hjemmeundervisning

Elever, lærere og forældre går nogle uger imøde, hvor undervisningen er flyttet ud af klasseværelset og hjem i stuerne. Her kan digitale ressourcer være til stor hjælp, både i planlægningen, gennemførelsen og i den daglige støtte i hjemmet. Der findes masser og tips og inspiration derude, men jeg har alligevel valgt at samle noget af det her - også mindet på forældrene kan være med.

8   8

Bevar forældreintra, tak!

For tre år siden lavede jeg et casestudie af intrasystemers rolle som teknologi i skolen. Her talte jeg med forældre, ledere og lærere om deres syn på intrasystemer, og de muligheder og udfordringer systemerne bragte med sig.

6   15

Er vi ved at genopfinde 1950’ernes “røv-til-sæde” skole med nye undervisningsteknologier?

Hvad er nye teknologiers rolle i den gode undervisning og hvordan kommer vi udover, at skolen bliver genopfundet med nye og dyrere løsninger til samme grundlæggende måde at lave undervisning på. Dette blogindlæg undersøger professor William Rankins syn på, hvornår vi bør lægge computeren væk og finde papir og blyant frem istedet.

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.042 andre er allerede tilmeldt