BLOG Micki Sunesen

Abonner på nyt om Micki Sunesen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   4

At være sammen med sit barn på en god måde, hvad vil det sige?

En håndsrækning til forældre... (og måske til dialoger mellem skole og hjem?)

0   11

Aktionsforskning - indefra og udefra

Foråret 2019 udgives en ny antologi om aktionsforskning. Jeg har været så priviligeret at være redaktør på den, og jeg kan allerede nu afsløre, at du godt kan glæde dig. Der er fyret op for en stærk læseoplevelse, som med stor sandsynlighed vil få betydning for, hvordan forskning og praksisudvikling såvel forstås som gribes an i fremtiden.

0   13

Elevens stemme

Hvis man spurgte eleverne om, hvad de ønsker at læreren eller pædagogen skulle hjælpe dem med… hvordan ville det så lyde?

0   6

Inklusion… hvad skal der til?

Blogindlægget formidler delresultater fra en forskningsoversigt, som jeg lavede i forbindelse med min PhD afhandling i perioden 2013 til 2016. Indlægget fremhæver nogle af de ting, som er vigtige for at en skole kan arbejde inkluderende.

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen