BLOG Martin Eriksen - tanker fra en skoleleder

Martin Eriksen:

Skoleleder

Abonner på nyt om Martin Eriksen - tanker fra en skoleleder i dit personlige nyhedsbrev.


10   11

Hvad skal styre - tid eller opgave?

I en nylig artikel på Folkeskolen.dk fortæller Nanna Vaaben (Københavns Professionshøjskole) om et forskningsprojekt, hvor der har været fokus på lærernes arbejdstid. Inspireret af hendes tanker og den efterfølgende debat, vil jeg her prøve at give mit besyv med til debatten.

10   7

Hjælp søges - drengene skal have højere karakterer

Vi hører det tit - drengene klarer sig dårligere end pigerne i skolen. Der er helt sikkert mange (gode) forklaringer, men med 4 måneder tilbage af skoleåret, er det ved at være sidste chance for 9. klasses drengene. Hvordan hjælper vi dem bedst muligt de sidste måneder?

20   58

Hvornår er ledelse "tæt på"?

Jeg bliver altid nysgerrig, når vi forsøger at beskrive en tilstand, vi gerne vil opnå. For det første hvorfor er behovet for denne tilstand opstået og dernæst hvad menes der helt konkret. I dette tilfælde: hvad er ”tæt på”? Og giver det mere mening at snakke om ”tæt nok på”?

Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks