BLOG Loma - Lokal Mad

SKRIBENTER
Dorte Ruge:

Seniorforsker, Phd., Lektor

Rikke Vingaard Thrane:

lærer/projektmedarbejder LOMA-projektet UCL

Henriette Vibe Hebsgaard:

Viceskoleleder

Birthe Christensen:

skoleleder

Jens Ettrup:

Viceskoleleder

Abonner på nyt om Loma - Lokal Mad i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   4

Nye materialer om maddannelse, miljø og klima fra LOMA-skolerne i Svendborg

Savner du materiale til en emneuge om madvaner og klimaaftryk i 7. eller 8. klasse? Mangler du en aktivitet om gode fødevarer til 1. klasse? Eller vil du gerne arbejde maddannelse på mellemtrinnet?

0   19

Forslag om skolemad er godt - men ikke via donationer af gratis mad

Der er grund til at advare mod donationer fra virksomheder af gratis mad til 'sultne børn'. Måske er det umiddelbart en god løsning, men på lidt længere sigt vil det gøre det umuligt at etablere bæredygtige, kommunale madordninger, hvor der er en vis brugerbetaling.

0   7

Fra projekt til Netværk for LOMA skoler

Projekt LOMA blev afsluttet med godt resultat i 2017 og skolerne har nu sammen med UCL dannet et netværk, der skal fremme fælles udvikling, udbredelse til flere skoler og forskning i integreret tilgang til skolemad.

0   5

Gode resultater, det skal fejres

Loma netværk, aktører og andre der har interesse i at høre om hvordan det så er gået med Loma-projektet her ved afslutningen, var mødt op ved Nordea-Fonden i Heerings Gaard. Alle var vi blandt andet spændte på at høre Eva-evalueringsinstitutets eksterne evaluering af Loma-projektet, præsenteret af Thea Nørgaard Dupont, specialkonsulent, Danmarks Evalueringsinstitut.

0   2

Loma vokseværk i Svendborg

Torsdag d. 5 oktober blev endnu to skoler i Svendborg Kommune Loma-skoler. Det blev fejret med en flot event hvor man besøgte både de to ny udnævnte Loma-skoler og den første Loma-skole i kommunen.

0   4

Loma Event markerer Loma-implementering i Aalborg

Onsdag d. 3.maj afholdt Filstedvejens Skole i Aalborg Loma Event, hvor skolen fik bevis for sin deltagelse i Loma projektet. En dag, der - ud over fejringen - også skulle bringe de forskellige samarbejdsparter i kontakt med hinanden.

2   9

Drenge elsker Loma

Drengene på Tved Skole stortrives når der er Loma

0   6

Loma gør Tved Skole attraktiv

Loma er med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft

1   5

Kåltåger på Tved Skole

Masser af kål på skemaet på Tved Skole i 5. årgangs Loma-uge.

0   8

Loma-Edu

På Loma-Edu får lærere, pædagoger og køkken en fælles baggrund for arbejdet med Loma. Der er tid til at snakke pædagogik og didaktik.

0   5

Videreudvikling af Loma på Nymarkskolen

Efter nytår åbnede vi en Loma-bod på Nymarkskolen.

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
820 andre er allerede tilmeldt