BLOG License2Share - Forbered din digitale fremtid

SKRIBENTER
Pernille Tranberg:

Dataetisk rådgiver

Abonner på nyt om License2Share - Forbered din digitale fremtid i dit personlige nyhedsbrev.


0   6

Der var også engang, hvor rygning var uimodståeligt, smart og allemands ret.

Et forudsigelsesskriv om, hvordan Passiv Mobiltelefoni bliver et begreb - med udgangspunkt i historien om, hvordan rygning og rygeres rettigheder gik fra "alle gør" til "ingen må".

0   2

Hvad har du mest brug for til undervisning i digital dannelse, sociale medier o.lign.?

Vi har været på tur rundt på skoler og fortalt om digitale fodspor, data og hvad der kan ske med disse data i fremtiden. Vi har talt med undervisere om jeres/ deres behov for at blive stærkere fagligt selv. Vil du gøre os en tjeneste? Så fortæl, hvad du har mest brug for i din undervisning, så license2share.dk kan hjælpe dig med at være fagligt på forkant med apps, sociale medier og data.

2   16

Søg uden at blive kigget over skulderen

9 ud af 10 danskere bruger Google som søgemaskine. Den ér også god, men Google registrerer og gemmer alt, hvad du søger på. Der findes gode private alternativer, hvis du vil søge i fred

0   3

Likes fra facebook bliver til personlighedstræk via ApplyMagicSauce

Data værktøjer, der giver eleverne indsigt i, hvad deres data kan bruges til er et sikkert hit - hver gang. I denne artikel fortæller jeg om, hvordan jeg bruger ApplyMagicSauce i mine foredrag med et par tip til, hvordan du kan bruge dem i din undervisning.

0   16

Cookies - dem kan du let blokere for

Hvad er cookies og hvordan blokerer du effektivt for dem

0   8

License2Share lærer unge at håndtere deres digitale fodspor

“I har givet os nogle hjælpemidler til hvordan vi beskytter os bedre, og det er jeg meget taknemmelig for”, dreng 10. klasse

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
11.469 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks