BLOG Lærerliv m.m.

Abonner på nyt om Lærerliv m.m. i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   6

- men det er jo bare for sjov...

Accepterer vi den præmis, at vi kan lade hånt om budskabet, når ordene sårer andre, hvis blot det ”er for sjov”, så anerkender vi også en sproglig devaluering, hvor det udtalte mister sin værdi, og vi derfor aldrig ved, hvor megen vægt vi skal lægge i ordene.

0   6

Ingen udvikling, tak (i hvert fald ikke i to år)....

Det vrimler med udvikling, indvikling og afvikling i skolerne - og de sidste år har det bølget frem og tilbage med portfoliio, LP-model, CL (som jeg i kort tid regnede med handlede om fodbold - eleverne blev ret gode til Barce, ManUnited og Juve), læringsstile, læringsmål og alt muligt andet.

0   9

KAOSpiloter efterlyses!

Kaospiloterne - 90'ernes hypede alternative lederuddannelse - bør være i høj kurs lige nu. Ikke så meget for at kunne lede kreativt - mere for at få styr på det kaos, der hersker i skolepolitikken for tiden.

0   5

Ret og pligt til efteruddannelse på kandidatniveau

Efteruddannelse for lærere skal være en ret – men også en pligt for den enkelte lærer. Målet må være, at alle lærere har et kandidatniveau – og at læreruddannelse bliver en kandidatuddannelse.

0   4

The War to End All Wars?

Den ellevte time på den ellevte dag i den ellevte måned i det Herrens år 1918 sluttede krigshandlingerne på den største krig nogensinde - en krig, der trækker spor frem til i dag - og vil fortsætte med at være aktuel.

2   6

Kollektivet skal vise at vold er uacceptabelt

Vold og trusler skal mødes medhjælp - og konsekvent beskyttelse af læreren

1   17

Erfaring: Vi får resultater ved et nej – synd det er for sent…

Et nej til OK18 blev talt op til at være en blind vej. Konflikt og ingen forbedring ville blive facit. Men andre har vist at et nej førte til forbedringer.