BLOG Jeanette Kjærgaard Christiansen

Abonner på nyt om Jeanette Kjærgaard Christiansen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   15

United we stand, divided we fall

Jeg har den største og dybeste respekt for vores elever og deres måde at takle denne svære corona-tid på. De har virkelig vist sig fra deres mest seje og omstillingsparate side, og de har været gode til at takle de udfordringer, som er kommet hen ad vejen - uden at pive! Nu står vi voksne overfor endnu en vigtig overgang, som forhåbentlig bliver løst og klaret på en fornuftig måde.

0   16

We'll never hit the bullseye...

...if we dont' aim. Ja, vi skal være opmærksomme på de store elevers mentale sundhed, deres faglige og sociale trivsel, ja det vil være godt for dem at komme i skole igen, men hvilken pris skal de betale for det, og hvad er det de reelt savner?

0   18

Building bridges

Coronaskole kan også noget for vores sårbare elever; relationer bliver stærkere, identitet bliver styrket, selvværd og selvtillid øges, og venskaber bliver skabt - hvis vi vel at mærke aktivt vælger at se muligheder i stedet for begrænsninger.

0   31

Make mental health a priority

Elever, forældre og lærere knokler for at få en hverdag til at hænge sammen bedst muligt. Jeg mener, at vi i debatten om nødundervisning har fokus på det forkerte sted. Der tales meget om faglige huller og prøver til sommer, men jeg mener, at det vigtigste er den mentale sundhed. Det er jo ikke kun skoleeleven, vi skal have igennem en coronapandemi, det er det hele menneske, som gerne skal være i trivsel og velfungerende, når hverdagen bliver normal igen.

3   35

Hurricane "Corona"

Vores 5.-9. klasse er sendt hjem til fjernundervisning inden deres juleferie, og vi prøver at få det bedste ud af situationen, mens der bliver arbejdet på højtryk for at skabe de bedste arbejdsbetingelser og arbejdsvilkår for både elever og ansatte.

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.443 andre er allerede tilmeldt