BLOG Hvad skal vi med DLF? - det fagpolitiske corner

Henrik Steffens:

Lærer - Kredsstyrelsesmedlem og Kongresdelegeret

Abonner på nyt om Hvad skal vi med DLF? - det fagpolitiske corner i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

2   28

Kære ABC: Vil du give Anna noget at tro og håbe på?

Anna er helt med på, at det handler om at åbne Danmark. Hun er også med på, at når børnene nu vender tilbage, så handler det først og fremmest om at give mor og far ro til at kunne arbejde, men dernæst også om at få smittet nogle flere – muligvis hende selv. Men bliver Anna sat på en umulig opgave - eller bliver der taget vare på Anna?

4   25

Noget forbandet svineri. En støtteerklæring til Jens Bob Bohlbro Kyhn.

Jeg har absolut ingen mistillid til din sanddruhed, og jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at du i en valgkamp begår big fake news, og derfor gør det mig forbandet, når du på min FB-væg skriver fgl.:

2   29

We are still confused – but on a higher level in Aula-World

Af Datatilsynets afgørelse d. 30.3 2012 og af Folkeskolen.dk’ artikel d. 18.10 2019 fremgår det, at adgangen til Aula på såvel loginniveau som i forbindelse med brugen af NemID som ekstra faktor er betinget af frivillighed. Det er et SKAL tilbud. Kombit/ Aula har i et revideret brev af 28.8 2019 reduceret dette til et KAN. Om dette er baggrunden for at ingen af os har oplevet, at der ved det første login var tale om frivillighed, ved vi ikke, men at ledelserne har brugt deres instruktionsbeføjelser til at fordre, at enhver i vores netværk måtte benytte deres privatNemID ved første login er ganske evident.

2   65

Kære ABC. En tak – eller: Næstformandsvalget der blev til et Formandsvalg

Jeg har gjort dig uret. Dine øjne, din stemme og fremfor alt dine ord d. 16. efterlod ingen tvivl. Bag din udmelding lå en perlerække af dybt personlige overvejelser, der førte frem til din konklusion. Jeg har ikke brug for, at du står til regnskab for dette og udfolder disse overvejelser, og jeg vil fromt undskylde, at jeg kun læste den kyniske politiker og ikke mennesket ABC. Omvendt skal du have en tak. En tak for at skabe en klarhed. Det kommende næstformandsvalg er et formandsvalg. Hvis kongressen vælger Morten R, så bliver han min formand.

2   91

Da Anna faldt på knæ og gav op – Morten R: Er du klar? II

"Når nu de små dårlige beslutninger samler sig til den perfekte storm, så er det Anna, der bærer konsekvensen af betingelser og beslutninger, der er givet og truffet andet steds. Det er hende, der til rundbordssamtalerne skal fortælle, hvordan hun kan vende tilbage til variationer over mere af det samme, som gjorde hende syg. Selv om det var hendes bisidder, der redder hende fra en opsigelse, så kunne denne ikke ændre meget ved hverdagen og vilkårligheden i hverdagen."

4   41

Morten R.: Er du klar?

"Dit kandidatur kunne bryde glasloftet, så den interne kritik i forhold til det klassiske fagpolitiske igen kunne få luft og de små 11.000, der ikke kunne se sig selv i OK18 og stemte nej - i dig kunne få en næstformand, som samlede nej’ strømninger ordentligt op og gav det en lødig stemme, således DLF kunne udvikle sig til et fagpolitisk frugtbart uenighedsfællesskab."

1   6

Hundehoveder, elendige klamphuggere og lusede amatører

”Er vi gearet til fremtiden?” – En samtale om nye veje/ Stier?

6   30

“Hvad skal vi med DLF?” - det fagpolitiske Corner

Et sted hvor man kan finde tanker om arbejdsmarkedspolitik i almindelighed og fagpolitik i særdeleshed - altid med afsæt i DLF og dagsaktuelle emner.