BLOG Historiefortælling i skolen

Jens Peter Madsen:

Lærer & foredragsholder

Abonner på nyt om Historiefortælling i skolen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   3

Lær dine børn at lytte indad

Børn lærer at lytte indad når du fortæller historier, læser højt eller lytter til historier sammen med dem. Børn kan lytte indad, når de glemmer at snakke og forstyrre sig selv og hinanden.

0   3

Fortæl historier om barndommens kæledyr

Sådan øver du visualisering med dine børn med mundtlig historiefortælling

0   5

Erindringen er vejen til levende mundtlig fortælling

Sanseskanning er en metode, som jeg bruger til at åbne og udfolde de erindringer, som gør mine historier levende og vitale. Det handler om at skabe indre forestillingsbilleder og finde netop de ord og den beskrivelser, som hjælper børnene med at forestille sig det, som jeg fortæller dem. Prøv denne øvelse på dig selv, så er du måske på sporet. Måske kan sanseskanning også anvendes i din undervisning i en tilpasset form efter børnenes alder og erfaring.

0   5

Fortæl din yndlings billedbog for de mindste elever

Sådan blev min yndlings billedbog ”Cykelmyggen Egon” til levende mundtlig fortælling ved sommerfortællinger for børn på Odense Hovedbibliotek i sommeren 2019

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.951 andre er allerede tilmeldt