BLOG Håndværk og Design - et video-fagfællesskab

SKRIBENTER

Abonner på nyt om Håndværk og Design - et video-fagfællesskab i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   5

Hvad gør vi nu?

Kan det fortsætte og udvikles ? Fagfællesskabet håndværk og design www.haandvaerkogdesign.net mangler opdrift.

0   6

Sæt i gang!

Opfordring til kommuner og skoler om at sætte handling bag ordene om de praktiske skoler - og fx støtte op om de initiativer, der er i gang.

0   5

Kom og vær med til at udvikle Fagfællesskabet Håndværk og Design!

Har du lyst til at være med til den fortsatte udvikling af Fagfællesskabet Håndværk og Design, så mød op til det åbne redaktionsmøde onsdag den 22. marts kl. i KPH på Vesterbro ikke langt fra Bavnehøjbadet.

0   5

Min egen læring

Et tema, der bliver foldet ud i videoen ”Refleksioner over videoen ”Den æstetiske dimension i håndværk og design””. Den første af sin art på www.haandvaerkogdesign.net

0   11

Tilbud om gratis kursus!

Hvis du er medlem af Fagfællesskabet Håndværk og Design har du nu mulighed for at lære at producere små videofilm af din egen undervisningspraksis. Kurset er gratis, men der er begrænset antal pladser så skynd dig at melde dig ind i fællesskabet på haandvaerkogdesign.net og tilmeld dig sammen med en kollega.

0   1049

Samarbejdet med lærerne på Absalons Skole i Roskilde

På haandvaerkogdesign.net ligger der 5 videoklip med Lars Stolberg, Ljiljana Hessing og deres elever. Klippene viser forskellige sekvenser fra udviklingen af undervisningen i håndværk og design på Absalons Skole i Roskilde. Denne tekst er et forsøg på i korte træk at beskrive det udviklende samarbejde, der ligger til grund.

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.302 andre er allerede tilmeldt