BLOG FredsBlad

SKRIBENTER
Mie Blitskov:

Forperson, FredsbBlad

Kim Koch Petersen:

Faglig Sekretær

Thomas Bøg:

Lærerstuderende

Abonner på nyt om FredsBlad i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   6

Et liv fyldt med noter eller et liv fyldt med minder?

Er vores måde at tænke skole på blevet for kvantificerbar? Skal vi mindes vores skolegang i hjertet eller i vores mapper?

1   9

‘Forperson’ - hvorfor?

Af Mads Tudvad. Gennem min tid som forperson for Københavns Professionshøjskoles studenterråd opgav jeg at tælle, hvor mange gange jeg blev spurgt om hvorfor det hed ‘forperson’ og ikke ‘formand’. Her kommer mit bud på et svar.

1   10

Klimaopråb fra ungdommen!

På Kastanievej Efterskole, er klima, ligesom mange andre steder, også på dagsordenen. Der bliver taget stilling, debatteret og krævet at minimere antallet af kopier, da det er dårligt for miljøet. Herunder kan du læse to klimabreve fra to elever på Kastanievej Efterskole.

0   12

En stemme værd at lytte til!

Folkeskolen og læreruddannelsen er til konstant debat. Hvis det ikke handler om læringsmålstyret undervisning, handler det om revidering af læreruddannelsen, fyring af undervisere, besparelser eller for få konfrontationstimer.

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
460 andre er allerede tilmeldt