BLOG DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur

SKRIBENTER
Helena Lund:

Autoriseret Psykolog

Rikke Kann:

Cand. psych. aut.

Abonner på nyt om DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   8

Når de voksnes flygtningedebat siver ned i skolegården

Den seneste udvikling på grænsen mellem Grækenland og Tyrkiet har endnu en gang bragt flygtningedebatten tæt på – ind i klasseværelset og ud på legepladsen. Hvad gør man, når børn overtager de voksnes holdninger til flygtningedebatten?

0   6

Psykolog: Tre gode råd til at hjælpe et barn med traumer

Der sidder børn med traumer i mange klasser rundt omkring i Danmark, men hvad er et traume egentlig? Og hvordan hjælper man bedst et traumatiseret barn? Det skriver psykolog Helena Lund lidt om i dette blogindlæg.

0   1

Skab den bedste start på året for børn fra traumatiserede familier

Læreren spiller en vigtig rolle i at inkludere børn fra traumatiserede familier i klassen, når skolen starter igen. De har nemlig ikke altid haft den bedste juleferie.

0   12

Juleferie i traumatiserede familier kan være et mareridt

Julen er lig med glæde, leg og gode stunder for de fleste børn. Det er dog ikke altid tilfældet for børn i traumatiserede flygtningefamilier, men her kan læreren gøre en stor forskel.

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
567 andre er allerede tilmeldt