BLOG Dagbog: Morten Barasinski

Abonner på nyt om Dagbog: Morten Barasinski i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

4   341

Håber jeg snart får tid til innovation igen

Lad mig slå det fast med det samme: Jeg er ikke længere sikker på, at lærergerningen er min fremtid.

0   372

Det er en klar forbedring fra sidste skoleår

Jeg sad i en pause i går, og talte med min teammakker. Jeg påstår overfor hende, at hun i mat. på 5. årg., må kunne mærke en traditionel, men/og velfungerende lektiecaféen. Det nikker hun ja til og ...

0   372

Jeg må skære, hvor det giver mening

En del af reformen Den Åbne Skole, har, til ingens overraskelse, til hensigt at åbne skolen i højere grad end tidligere. Det er der heller ikke noget nyt i, men faktum for mig er, at jeg i en travl hverdag, ikke har taget de skridt og de initiativer, jeg gerne ville for at åbne skolen

1   393

Jeg tog grueligt fejl

Jeg skrev i sidste indlæg om en forventelig dag med kaos. Jeg forudså, at eleverne ville have vanskeligt ved at finde sit hold, der var/er hold på tværs af de ”gamle” klassen …

0   622

"Jeg er glad for, at mit barn ikke skal starte i skole i år"

Jeg træder nu endnu et skridt mod udvikling af den danske folkeskole. Jeg er en lille brik i det store puslespil og mine meninger, vil ikke have nogen nævneværdig indflydelse på den store fortælling, vi alle er en del af lige nu. Tag ikke denne blog for mere end hvad den er - et forsøg på at se fremad.