BLOG Christoffer Cold-Ravnkilde

Abonner på nyt om Christoffer Cold-Ravnkilde i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

1   4

Billedkunst som valgfag – del 2.

Jeg droppede ideen med at eleverne skulle lave en billedbase, som de kunne tage udgangspunkt i. Det var for abstrakt til dem, og der var ikke nok brugbar kvalitet i deres valg.

2   5

Billedkunst valghold 7. klasse...here we go!

Resultatet bliver, for de flestes vedkommende, at tegningerne ligner, kruseduller fra kladdehæfter, eller noget de kunne have tegnet på et penalhus.

0   9

Samtidskunst som metode i billedkunst

Billedkunstfaget er for styret af materialevalget.

23   11

21st. Century Skills er blevet hijacket

Den pædagogiske debat er spændene at følge, nogen gange undres man bare over hvordan det politiske spin drejer meningen af ord.

1   4

Inspiration til anderledes kunstundervisning

Her er en link liste over forskellige kunstnere, der på den eller den anden måde kan inspirere din undervisning.

0   3

Vi må ikke spilde elevernes tid

Vi skal arbejde med kunst, der får eleverne op af stolen og giver dem indsigt i den verden, de lever i. Faren er, at eleverne ikke oplever, at faget er vigtigt. De lærer ikke, at kreativitet er en universel faglighed, der kan bruges i alle fag.

1   8

Det grimme er mere skønt end det pæne

Kreativitet er de mange løsningers legeplads. Vi lever i en tid, hvor vores elever bliver trænet hårdt og præcist i at komme med det ene rigtige svar, og det begrænser dem langt mere, end vi forestiller os.

1   8

Gør billedkunsten samfundskommenterende

Vi skal ikke glemme de håndværksmæssige færdigheder, men billedkunst bør i langt højere grad være samfundskommenterende, ligesom samtidskunstnerne er det.

2   25

Innovation og kreativitet i billedkunstfaget

Det undrer mig at der ikke tales mere om disse fagligheder i billedkunstfaget, når kreativ tænkning er en af de vigtigste egenskaber, man skal besidde i morgendagens samfund.

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.732 andre er allerede tilmeldt