BLOG Christel Aulkær Moll

Christel Aulkær Moll:

Ledelseskonsulent og underviser

Abonner på nyt om Christel Aulkær Moll i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   1

Når skolens vejledere bliver en ressource i teamudvikling

Som vejleder i skolen kender de fleste til opgaven med at vejlede den enkelte kollega i forhold til et fagligt emne eller fx vejledning i forbindelse med en test. Men på flere og flere skoler bredes vejlederopgaven i disse år ud og tager form ind i rollen som læringsvejleder.

0   7

Hvilken intention har du med din kollega Jens?

Når jeg taler med vejledere/ressourcepersoner og teamkoordinatorer på skoler, spørger jeg dem ofte om, hvilke intentioner de har med deres kollegaer.

0   8

Er du udbud eller efterspørgselsstyret?

Udbud og efterspørgsel er en mikroøkonomisk model, som ikke har meget til fælles med arbejdet i skolen. Og alligevel - det kan være interessant at se på mængden af vejlederes udbud til og efterspørgsel af kolleger. Endnu mere interessant bliver det, hvis vejledere og PLC går undersøgende til værks og stiller sig selv det spørgsmål; Hvad udbydes og hvad efterspørges?

2   12

Curlingvejledere

Hvad gør man, når man som vejleder kommer til at stille sig så meget til rådighed for sine kollegaer, at man får overtaget deres arbejde?

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
640 andre er allerede tilmeldt
Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt