BLOG Christel Aulkær Moll

Christel Aulkær Moll:

Ledelseskonsulent og underviser

Abonner på nyt om Christel Aulkær Moll i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   7

Didaktisk opsamlingsheat

De små elever er tilbage, men hvordan kan skolerne opsamle læring af den didaktiske kolbøtte, som hjemmeskole, onlineundervisning og nødpasning har fordret? PLC har fået en ny og vigtig opgave.

0   6

Den relationelt bevidste vejleder

Her på bloggen har jeg tidligere skrevet om vejlederes intentioner med kollegaer. Hvad gør man som vejleder for at skabe det gode møde med kollegaer? Og hvordan er man vejleder i samarbejdet om en klasse, en undervisningssituation eller en dialog om et barn med særlige behov?

0   1

Når skolens vejledere bliver en ressource i teamudvikling

Som vejleder i skolen kender de fleste til opgaven med at vejlede den enkelte kollega i forhold til et fagligt emne eller fx vejledning i forbindelse med en test. Men på flere og flere skoler bredes vejlederopgaven i disse år ud og tager form ind i rollen som læringsvejleder.

0   7

Hvilken intention har du med din kollega Jens?

Når jeg taler med vejledere/ressourcepersoner og teamkoordinatorer på skoler, spørger jeg dem ofte om, hvilke intentioner de har med deres kollegaer.

0   8

Er du udbud eller efterspørgselsstyret?

Udbud og efterspørgsel er en mikroøkonomisk model, som ikke har meget til fælles med arbejdet i skolen. Og alligevel - det kan være interessant at se på mængden af vejlederes udbud til og efterspørgsel af kolleger. Endnu mere interessant bliver det, hvis vejledere og PLC går undersøgende til værks og stiller sig selv det spørgsmål; Hvad udbydes og hvad efterspørges?

2   12

Curlingvejledere

Hvad gør man, når man som vejleder kommer til at stille sig så meget til rådighed for sine kollegaer, at man får overtaget deres arbejde?

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
727 andre er allerede tilmeldt