BLOG Charlotte Papsø

Charlotte Papsø:

Lærer, plc vejleder (læsevejleder)

Abonner på nyt om Charlotte Papsø i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   3

Interaktive fortællinger i danskundervisningen.

Jeg har været på "Mellemtrinnet Læser" - som oplægsholder. Jeg var inviteret af Hopspots for at fortælle om hvordan man kan bruge interaktive fortællinger i dansk undervisningen , i forhold til romanen "Lakridsmanden" af Louis Jensen.

0   2

London Tur/retur på 45 minutter.

Man kan med pap VR briller og sin telefon let rejse verden rundt, havne i et forladt spøgelseshus, køre i en vild rutchebane eller stå på havets bund omgivet af glubske hvidhajer.

0   4

Vandpistoler styrker vel sprogmotivationen?

Vi spiller mange kort spil i engelsktimerne , hele sidste år spillede vi på 7 og 8 årgang og på tværs af klasserne. Målet var at styrke deres ordforråd og deres dagligdags talesprog ved at spille forskellige amerikanske spil.

1   8

Hvem er jeg ...egentlig

Langt fra filosofiens dybe spørgsmål ligger der en lærer og lurer med en del forskellige personligheder, som kommer frem når lejlighederne byder sig. I vil møde "Diktat Ditte" , Gunvor med den store erfaring i Haiku digte og bare digte generelt. "Movie Mona" laver film på den diva agtige måde. "Vikar Vita" har en holdning til alt og ynder absolut ikke at skjule den og ikke mindst vil I møde Charlotte som er lærer i 5Y på Bakkegårdsskolen i Trige - en landsby nord for Aarhus.

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
11.559 andre er allerede tilmeldt