BLOG Blog-værk

Abonner på nyt om Blog-værk i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

0   8

Håndværk/design efter en coronatid

Mange af os, har ikke haft håndværk/design i folkeskolen længe pga. den gode, gamle corona - mange af os, har nemlig ikke haft adgang til faglokaler. Nu er dette skoleår startet. Og hermed vil jeg bare lige dele nogle jublende tanker omkring kommende skoleår i vores allesammens yndlings i fag!

4   10

Coronavenlig H/D; Papirflyfoldning.

Papir er mit absolutte yndlingsmateriale i håndværk/design. Man kan folde, forme, destruere, forme påny, lave brugbare produkter og modeller af det. Det er tilgængeligt for de fleste, og dét gør det også rigtig godt til coronaundervisning i H/D.

4   2

Coronavenlig H/D; Emballagedesign

Håndværk/design faget skal gerne stå på tre ben; Materialekendskab, værktøjskendskab og designkendskab. Coronanedlukningen synes for mange en svær tid for faget, men det kan også være formidable muligheder for at arbejde med fagets tredje ben; Design!

6   13

Håndværk/design i en coronatid

Håndværk/design undervisning i en coronatid kan være virkelig udfordrende. Bliv her inspireret af dine kollegaer.

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.302 andre er allerede tilmeldt