Sigurd Barretts bog om naturvidenskab har tegninger af Jørgen Eivind Hansen
Sigurd Barretts bog om naturvidenskab har tegninger af Jørgen Eivind Hansen

Sigurd Barrett fortæller om naturvidenskab i ny bog

Sigurd Barrett har nu kastet sig over naturvidenskaben med en bog, en aktivitetsbog, et brætspil med naturvidenskabelige spørgsmål. Der er naturligvis også sangbog og et album med musiknumre til det hele.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen om naturvidenskab fortalt i børnehøjde. Om mål, vægt, Big Bang, Ørsted, mennesket, dyr og planter, naturens kredsløb, vejret og vores solsystem. Tegningerne er af Jørgen Eivind Hansen.

Bogen fortsætter Sigurd Barretts serie af bøger, hvor han fortæller Danmarkshistorie og bibelhistorie. Udgangspunktet for denne bog er udnævnelse af et nationalt videnskabsår 2022, der har som målsætning at øge fokus på videnskabens betydning, sådan at børn og voksne bliver bedre i stand til at forstå verden omkring os.

Bogen er blevet til i samarbejde med en række fagkonsulenter og forlaget hævder at målgruppen er fra 5-100 år.

Powered by Labrador CMS