Bog om altings begyndelse

Hvad var der før universet? Hvor stor er uendeligheden? Og hvordan sker opbygningen af dyr og mennesker? Det handler bogen ”En meget kort historie om næsten alt” blandt andet om. Og den handler også om noget af alt det, som videnskabsfolk endnu ikke ved meget om.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Opskriften på et univers er tegnet og kort forklaret med big bang, tegninger og tekster. Der er afsnit om kemi, fossiler, rummet og målinger om jordens alder og vægt. Arterne dukker op med en tidslinje, ligesom tekster fortæller om alt det, videnskabsfolkene troede, tog fejl om og havde ret i. Og alt det, vi endnu ikke ved.

Og den kommer også omkring det periodiske system, vulkaner, planeter og trilobitter. Dyrs og menneskers udvikling, vind og vejr - og så uendeligt meget andet.

Det er forfatteren Bill Bryson, der har skrevet bogen. Den udkom først for en del år siden, men foreligger nu i 2. oplag med nye tegninger fra fire illustratorer.

Bogen er med tekster og illustrationer gjort tilgængelig for yngre læsere. 

Powered by Labrador CMS