Billedkunstens dag nærmer sig. Folkeskolen.dk/billedkunst vil meget gerne høre om dine planer for dagen.

Årets idekatalog til Billedkunstens dag er klar

Corona har udfordret traditionen med Billedkunstens dag de seneste par år, men den 16. marts i år skulle den være god nok. Det er i hvert fald håbet hos arrangørerne Danmarks Billedkunstlærere og Kompetencecenter for børn, unge og billedkunst.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Formålet med Billedkunstens dag, som hvert år afholdes tredje onsdag i marts, er at synliggøre billedfagets kvaliteter overfor offentligheden og forældre, både i det offentlige rum og på de sociale medier.

Det sidste gøres ved, at deltagerne fotograferer deres værker - og eventuelt også processen med at skabe dem - og deler dem under hashtagget #billedkunstensdag.

HUSK Billedkunstens Dag 2022 - Onsdag i uge 11

I årets idekatalog er der blandt andet forslag til at arbejde med assemblage, at inddrage bevægelse og ideer, der kan laves hjemmefra i tilfælde af, at corona spænder ben igen.

Og så har folkeskolen.dk/billedkunst's faglige rådgiver bidraget til kataloget med forløbet 'Kissmama'.

På folkeskolen.dk/billedkunst vil vi også gerne se, hvad du og din klasse finder på. Send billeder af jeres værker til sga@folkeskolen.dk

Billedkunstens dag breder sig til nabolande

 

 

 

Powered by Labrador CMS