Papegøje undervejs - se de mange Roskilde-fugle på de følgende billeder >
Papegøje undervejs - se de mange Roskilde-fugle på de følgende billeder >

Skole bruger igen Billedkunstens dag til at markere faget

Der er fugletræf på gangene på Sct. Jørgens Skole i Roskilde. Hundredevis af fugle pynter og markerer vigtigheden af billedkunst-faget.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Højt oppe langs de gule murstensvægge flyver de. De hundredevis af farverige, fantasifulde fugle. På Sct. Jørgens Skoles gangene, som i forvejen var fyldt med fiskehænder med glade og kække budskaber fra sidste års Billedkunstens dag.

På skolen, der ligger i Roskilde, er det nemlig en tradition, at Billedkunstens dag bliver markeret med maner.

Nu hænger de mange fugle på trærammer rundt omkring på skolens vægge.

"Dér skal de hænge på ubestemt tid. Det er tit, at man kan se elever, der på vej ind fra frikvarter står og taler om de ting, vi har hængt op gennem tiden fra Billedkunstens dag, og de er også tit stolte af at vise, hvad de selv har lavet".  

Faglig rådgiver på foleskolen.dk/billedkunst Sarah Urgaard har i to blogs delt billeder fra billedkunstlærere, der også var med til at markere billedkunstens dag.

Se de mange billeder her:

Læs mere

Danmarks Billedkunstlæreresinspirationskatalog

Powered by Labrador CMS