Venstre-borgmester i spidsen for KLs børneudvalg

Det bliver fortsat Gladsaxes S-borgmester Ole Andersen, Anni Herfort skal krydse klinger med ved overenskomstforhandlingerne. Han fortsætter på posten som formand for KLs lønudvalg, mens Roskildes nytiltrådte Venstre-borgmester Bjørn Dahl fik posten som formand for børne- og kulturudvalget.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bjørn Dahl har siddet 16 år i Roskildes byråd og overtog borgmesterposten i Roskilde ved årsskiftet efter 24 års socialdemokratisk styre i byen. Han afløser en anden Venstre-politiker, byrådsmedlem i Hjørring Else Købstrup, som formand for børne- og kulturudvalget, som bl.a. beskæftiger sig med folkeskolen.

Næstformand i udvalget bliver tidligere borgmester, nu rådmand i Århus, socialdemokraten Flemming Knudsen.

I løn- og personaleudvalget, som står blandt andet står for overenskomstforhandlingerne på det kommunale arbejdsmarked, bliver både formand og næstformand på posterne, henholdsvis Ole Andersen, Gladsaxe, og Aleksander Aagaard, Venstre-borgmester i Skanderborg.

Powered by Labrador CMS