Debat

Redegørelse

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fire repræsentanter udpeget af Sprogsams styrelse har den 7. december 1996 haft møde i København med fire af de fem medlemmer af Fransk Fagudvalg, som den 31. oktober 1996 nedlagde deres hverv i fagudvalget (Folkeskolen nummer 46). Efter en grundig drøftelse af de områder, de fem medlemmer havde oplevet som problematiske, enedes mødet om en fælles forståelse, der udmønter sig således:

1. Mødets deltagere udtaler, at en drøftelse af Sprogsams sprogpolitik med eventuel efterfølgende revision er nødvendig. Det nedsatte udvalg starter sit arbejde umiddelbart efter valg af ny formand i januar.

2. De fem medlemmer af Fransk Fagudvalg genoptager dags dato deres hverv i fagudvalget.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Birgitte Glynstrup, Niels Sivebæk Mogensen, Lina Nielsen, Marie-Louise Ørum-Petersen, Aase Brick-Hansen, Nanna Feilberg, Christian Larsen, Lars Skovhus

Powered by Labrador CMS