Overenskomstforhandlinger afbrudt igen

Efter syv timers forhandlinger sendte forligsmand Mette Christensen parterne på det kommunale arbejdsmarked hjem fra forhandlingerne i Forligsinstitutionen. Lønmodtagerne og arbejdsgivernes forhandlere skal mødes igen mandag den 18. marts klokken 13.00.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

>>Det er der, vi forhåbentlig bliver færdige<<, sagde lønmodtagernes forhandler, formanden for Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte (KTO) Poul Winckler.

Den 18. marts er også den dato, som parterne ved det første møde i Forligsinstitutionen satte som frist for de specielle forhandlinger.

De specielle forhandlinger handler om de forhold, som er særlige for hver enkelt faggruppe i KTO. Disse forhandlinger foregår mellem parterne, men i Forligsinstitutionens regi.

>>Vi har lov til at mødes inden den 18. marts. Jeg tror, det vil ske på sekretariatsplan<<, sagde Poul Winckler efter dagens møde.

Arbejdsgivernes chefforhandler, Gladsaxes borgmester Ole Andersen var også positiv.

>>Troen har altid været der og den er i behold efter dagens møde. Det er næppe sandsynligt, at vi vil mødes inden<<, sagde Ole Andersen.

Parterne fortæller ikke om indholdet af dagens møde, fordi Forligsmandsloven forbyder dem at sige noget om, hvad der sker under forhandlingerne.

Powered by Labrador CMS