Kommende arrangementer i Region Sjælland

For at du kan oprette arrangementer, kræver det at du har en profil og er logget ind.

OPRET PROFIL

Dialogmøde om opdragelse

Panel for Opdragelsesdebatten, der er nedsat af børne- og socialminister Mai Mercado, inviterer i samarbejde med Professionshøjskolen Absalon praktikere, fx lærere, pædagoger, sundhedsplejersker, pædagogmedhjælpere, dagplejere m.fl., til dialog og debat om opdragelse. Mødet er for dig, der til daglig arbejder med børn og unge. Dialogmødet består af tre debatrunder med korte oplæg fra: • Sofie Münster, formand for Opdragelsesdebattens panel • Per Schultz Jørgsen, professor emeritus og medlem af Opdragelsesdebattens panel • Camilla Wang, rektor på Professionshøjskolen Absalon Læs mere og tilmeld dig via linket.

Start dato: 23. april 2018
Hjemmeside: http://socialministeriet.dk/opdragelsesdebat/dialogmoede-om-opdragelse/
Pris: 0

Oprettet: 15. marts 2018

BERLIN Studietur

Berlin er i dag en moderne verdensby og hovedstad med sin markante arkitektur. Byen er en multikulturel smeltedigel. Vi afdækker byens udvikling lag på lag og kommer ind på byens fortid, nutid og fremtid. D. 9. maj er årsdagen for afslutningen af 2. verdenskrig. Vi skal opleve både Øst- og Vestberlin. Vi skal møde berlinerne i øjenhøjde. Turen kan I høj grad anbefales undervisere, der planlægger studietur for deres elever.

Start dato: 9. maj 2018
Slut dato: 13. maj 2018
Hjemmeside: http://geografforbundet.dk/studierejser-og-ekskursioner/stormagternes-delte-og-nu-genforenede-berlin/
Pris: 4.200

Oprettet: 9. marts 2018

Informationsmøde om uddannelsen Teater · Performance · Pædagogik.

Kom til gratis og uforpligtende informationsmøde om en ny uddannelse med teater og performance som kunstpædagogisk faglighed onsdag d. 16. maj. Kl. 17-19. På Edison, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg. Uddannelsen er rettet mod dig, der har din professionelle hverdag i den pædagogiske verden, arbejder med formidling i kunst-og kulturverdenen, interesserer dig for at levendegøre din formidling - her eller dér og gerne vil efteruddanne dig indenfor det kunstpædagogiske felt. Det er en 2-årig uddannelse på deltid i moderne kultur, teater, performance, pædagogik og formidling. Med teatrets og andre kunstarters metoder kvalificerer uddannelsen til at agere i uddannelses- og kulturfeltet, og i de mange nye mellemrum mellem uddannelse og kultur. Act-Fact Copenhagen udbyder uddannelsen i samarbejde med C:NTACT, Nørrebro Teater og Zebu. Du vil møde hovedunderviserne på uddannelsen og høre om indholdet, praktiske forhold – og ikke mindst møde nogle professionelle indenfor feltet. Læs mere på www.act-fact.dk

Start dato: 16. maj 2018
Hjemmeside: http://www.act-fact.dk
Pris: Gratis

Oprettet: 31. marts 2018