Debat

Madsens format

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tak til Niels Skipper Petersen og Peter Frederiksen for kommentarerne i Folkeskolen nummer 36 til Luis Madsens debat­indlæg i nummer 34 vedrørende Vagn Madsens ihærdige kritik af folkeskolens udvikling.

Som det må være Luis Madsen bekendt, er mange andre end Vagn Madsen bekymrede for niveauet i det danske uddannelsessystem, uden at de pågældende dog nødvendigvis er ubetinget enige i Vagn Madsens synsvinkler.

Det er imidlertid beskæmmende, at en lærer, der som opgave også har at være med til at udvikle børns forståelse for demokratiets inderste væ­sen, nemlig at al udvikling sker gennem diskussion, latterliggør en kollega på grund af den måde, hvorpå han skriftligt forvalter sine holdninger.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det er simpelthen ikke frugtbart.

I øvrigt kan budskaberne i Vagn Madsens læserbreve da ikke være vanskelige at forstå. Mon ikke der snarere er tale om irritation over Vagn Madsens vedholdenhed og ikke mindst over hans format.