Yvonne Friis

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I sommerferien fik vi den chokerende meddelelse, at Yvonne var død.

Kort tid før vi gik på ferie, fik hun konstateret kræft, men vi håbede naturligvis, at hun ville overvinde den og komme tilbage. Sådan skulle det ikke gå. Den 4. juli døde Yvonne, 33 år.

Yvonne blev dimitteret fra Skive Seminarium i 1986. I de første år havde hun forskellige vikariater - det længste påØstre Skole i Viborg. Arbejdet på skolen i Vinkel vækkede hendes interesse for specialundervisningen, og i 1993 blev hun ansat ved Egeskovskolen i Bjerringbro som lærer ved specialklasserne.

Yvonnes store omsorg over for eleverne og deres forældre bevirkede, at der opstod et enestående trygt og nært forhold. Det var af stor betydning for eleverne, at Yvonnes interesse for dem strakte sig ud over skoletimerne. Hun gave børnene selvtillid og tillid til andre. Forældrene søgte ofte tillidsfuldt hendes støtte, og de fik den hver gang.

Fra kollegerne var samarbejdet med Yvonne altid givende. Hun lyttede interesseret og diskuterede uden forbehold. For specialafdelingens lærere var hun et samlende midtpunkt.

Yvonne vil blive savnet af alle på skolen.

Vor tanker går til Keld og børnene.

Kollegerne på Egeskovskolen

Powered by Labrador CMS