Jens Færk genvalgt som formand for skolelederne

Jens Færk er i dag blevet genvalgt som formand for Lederforeningen ved et snævert kampvalg. På repræsentantskabsmødet i Odense fik han 27 stemmer mod 20 stemmer til modkandidaten Alexander Osmund. Tre undlod at stemme.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jens Færk har været den første formand for Lederforeningen i Danmarks Lærerforening. Han meddelte i august sidste år, at han ikke ville genopstille, fordi han ikke kunne få forlænget sin orlov fra jobbet som skoleleder ved Skåde Skole i Århus Kommune. For få uger siden fortrød han så sin beslutning, efter at ni amtskredsformænd havde opfordret ham til at genopstille, fordi de ikke mente, det var det rette tidspunkt at skifte formand på. Men det fik ikke den anden kandidat, Alexander Osmund, til at trække sig:

"Jens Færk har været god til at arbejde på de ydre linjer, men jeg føler, at jeg er bedre rustet end ham til at få Lederforeningens struktur til at fungere i praksis", sagde han dengang til folkeskolen.dk.

Jens Færk har fået forlænget sin orlov fra Århus Kommune med to år, hvorefter han har fået løfte om at kunne vende tilbage til et tilsvarende job.

Powered by Labrador CMS