Gerda Irene Jensen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med dyb sorg, Kibæk Skole den 19. maj modtog meddelelsen om Gerda Jensens pludselige død.

Gerda udfyldte en stor plads i hverdagen på vores skole, og meddelelsen om hendes alt for tidlige død gav os følelsen af et tomrum og et meget stort savn.

Gerda har været den, der igennem al den tid, vi har haft børnehaveklasser på Kibæk Skole - næsten 14 år - var med til at give rigtig mange børn i Kibæk en meget god start på deres skolegang - en start, der for børnene har været forbundet med en oplevelse af, at de i Gerda havde en voksen, som de kunne regne 100 procent med - en person, som stillede krav til såvel de ting, der blev arbejdet med i børnehaveklassen - som en voksen, der krævede, at man som barn også havde en opførsel, som kunne medvirke til, at det var rart at være i Gerdas børnehaveklasse. En adfærd, som hun gerne selv var et flot forbillede for, fordi hun altid var utrolig oplagt i de ting, hun foretog sig, udstrålede stor livsglæde. Denne måde at være på, forstod Gerda i velvalgte situationer at variere med konsekvens og 'kravstillen'.

Gerda kunne lide børnene, og talrige er de beviser og eksempler, hun i sin hverdag fik, hvor børnene gjorde hende opmærksom på, at de kunne lide hende.

Som kolleger vil vi komme til at savne Gerda Jensen meget. Hun var god at arbejde sammen med, og hun var rar at tale med. Gerda var dejlig målrettet i sit arbejde og havde med sin grundighed tænkt mange ting igennem, både når vi drøftede holdninger til arbejdet, eller når vi sammen med hende planlagde undervisningsforløb eller arrangementer.

Vi har alle og ikke mindst Gerdas mand og børn mistet meget ved Gerdas død, og vi vil aldrig glemme hende.

Æret være Gerdas minde.

Kibæk Skole

Powered by Labrador CMS