EU-licitation

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vinderne af EU-licitationen om Undervisningsministeriets to projekter om folkeskolens kvalitet blev PA Consulting Group og PLS Consult.

PA Consulting Group skal gennemføre en forventningsundersøgelse. Selskabet har cirka 100 ansatte i Danmark og yder konsulentbistand på en lang række områder. Det er dansk og arbejder sammen med konsulentvirksomheder i 22 lande.

PLS Consult bliver ansvarlig for det store evalueringsprojekt. Det er det største danskejede konsulentfirma med cirka 100 medarbejdere placeret i Århus, København og Bruxelles.

Når offentlige opgaver af denne type koster mere end 1,5 millioner kroner, skal de ud i EU-licitation. Det er sket med projekterne 'Forventningsundersøgelse - folkeskolen i søgelyset' og 'Kvalitetsudvikling og evaluering i folkeskolen', fortæller fuldmægtig i ministeriets folkeskoleafdeling Annegrete Østerbye.

- I den indledende fase var der 16 virksomheder med. De var alle danske. Og i den endelige runde havde vi udvalgt fem firmaer til at byde på hvert projekt.

Powered by Labrador CMS