Anmeldelse

The A-Z of Dreams

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hermed et rigtigt spændende materiale for 8.- 10. årgang.

Drømme er absolut vedkommende for netop denne aldersgruppe, og dette materiale giver mange og interessante eksempler på, hvad drømme er.

Teksteksemplerne er varierede, for eksempel den bibelske tekst om Joseph, Daedalus and Icarus, nogle tekster angående sagn fra såvel Australien som Irland, en af Shakespeares sonetter, et brudstykke fra Richard Wrights »Black Boy« samt en gengivelse af Charles Dickens »Christmas Carol«.

Herudover nogle nyere og helt nye tekster Næsten alle tekster er indtalt på de to cder.

Bogen er forsynet med fotos, der flot understøtter teksterne og giver bogen et ekstra plus.

I lærerens bog er der opgaver, men ikke blot traditionelle opgaver til hvert afsnit. Her er der tale om et valg for klassen, gruppen eller den enkelte, så der er rig mulighed for en differentiering.

De fleste opgaver kan bruges til flere afsnit, men udfaldet afhænger jo af teksten, så det giver blot større frihed.

Her introduceres begrebet: The Threeliners en fin hjælp også til de svage elever.

Et absolut anbefalelsesværdigt materiale som helhed, men også et materiale, der indeholder tekster, der bare er et plus i mange andre sammenhænge.

Powered by Labrador CMS