Preben Jørgensen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Preben Jørgensen, Arden Skole, døde lige efter påske. I et år havde han kæmpet med den alvorlige sygdom, der viste sig på påsketuren til Nice for et år siden, men nu måtte han give op. Preben var et utrolig alsidigt menneske, der var i stand til at varetage et bredt spektrum af fag strækkende sig de sidste år fra sang over biologi og sløjd til fotolære og læseklinikarbejde, hvor han var eksperten i Macintosh.

Hans evne til at konstruere 'tingester' var legendarisk, hvorfor han da også startede en forlagsvirksomhed med produktion af sløjdtegninger. At han desuden i sin fritid var medlem af Rebild Spillemændene, deltog i revy - både som forfatter og skuespiller - og var formand for tennisklubben fuldender billedet af det kreative menneske, han var.

Preben var et rart og harmonisk menneske, der var vellidt overalt, og eleverne opfattede ham som en god ven.

Vi har alle, der er ansat ved Arden Skole, men ikke mindst Hanne og sønnerne Jens og Mikkel, mistet meget ved Prebens død, og vi vil aldrig glemme ham.

På kollegernes vegne

Erik Aggerholm

Powered by Labrador CMS