Debat

Luis Madsen og Vagn Madsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Trods en vis navnelighed tvivler jeg på, at Luis Madsen og Vagn Madsen er i familie, for så kunne man da ikke komme med et så urimeligt angreb på Vagn Madsen, som Luis Madsen gør (Folkeskolen nummer 34).

Jeg er en af de mange, der med fornøjelse læser Vagn Madsens læserindlæg i bladet hver uge, dels fordi jeg også finder udviklingen i folkeskolen mildt sagt uheldig, kedelig og trist, dels på grund af hans store evner til at finde på nye flotte ord og hans rammende beskrivelser af tingenes tilstand.

Endvidere må jeg tage hatten af for ham, fordi han tilsyneladende er ret ligeglad med, hvad andre mener om ham. Ikke mange er så modige, at de tør mene noget andet end bjerget.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg vil derfor råde Luis Madsen til at passe på sit blodtryk og i fremtiden undgå at læse Vagn Madsens læserbreve, for der står da navn under indlæggene.

Powered by Labrador CMS