Debat

KONGRES - RENT PRAKTISK

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

De netop overståede kongresser gav arbejde til såvel delegerede som ikke-delegerede.

I vort område tilbyder vi også de ikke-delegerede at deltage. Vi anser DLF's kongresser for at være de bedste faglige kurser. Samværet og specielt diskussionerne om indholdet sætter vi højt. Derfor var indkvarteringsmåden i Kolding en skuffelse for os. På trods af tidlig tilmelding var det ikke muligt for os at bo på samme hotel. Da den ekstraordinære kongres var en realitet, tilbød man vore ikke-delegerede en overnatning i Haderslev. Da vi kontaktede den centrale booking, konstaterede vi, at der havde man ikke kendskab til, at den efterfølgende overnatning var bestilt i Vejle. Med frokostreservationerne var der ligeledes usikkerhed.

Kongressalen var udmærket både hvad belysning og udluftning angår, men de forhold, man bød tilhørerne, var kritisable. At der ikke var plads på balkonen, kunne der ikke ændres på, men antallet af monitorer og siddepladser var det vel muligt at gøre noget ved. Forholdene for kredsbladsredaktørerne var ligeledes kritisable. De opstillede edb-maskiner var stort set uanvendelige.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

At hotellet påtager sig at servere frokost for de tilmeldte, er en naturlig del af et sådant arrangement, men at forlange 105 kroner for et tagselvbord, hvor man enten skulle snyde sig vej ind eller vente længe, så længe, at fadene blev tomme, finder vi kritisabelt.

Kolding er en smuk by, som er god at holde ferie i, men den er ikke stor nok til at holde kongresser i. Derfor opfordrer vi til, at de kommende kongresser holdes i Aalborg og København. Disse byer har faciliteterne.

På vegne af delegerede og tilhørere fra Kreds 134

Hans Rechendorff

kredsformand for Øst-Djurs kredsen

Powered by Labrador CMS