Eigil Rosenskjold

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Eigil Rosenskjold, der gennem en lang årrække virkede som viceskoleinspektør ved Løgstør Skole, er død. Hans otium blev alt for kort.

Eigil var mennesket, vi ikke blot betragtede som en leder, men som en ven. Ingen kom til ham uden at mærke den varme og menneskelighed, der udstrålede fra hans person. Han 'fyldte' i alle sammenhænge og kunne som ingen anden sprede godt humør og arbejdsglæde omkring sig.

Hans mange små historier havde en pointe, der altid på en eller anden måde kunne få tingene sat på plads på en for alle parter behagelig måde.

Løgstør Skole spillede selv de sidste år en vedblivende central rolle i Eigils liv. 'Pas godt på skolen', var en af de sidste hilsner, vi fik fra ham. Eigil var den uforlignelige eksponent for samarbejde.

Måtte vi i respekt for Eigils ønske og som et ærefuldt minde om en stor personlighed i vort daglige virke forsøge at efterleve hans sidste ord til os.

Vore tanker går nu til hans efterladte hustru, børn og børnebørn.

Æret være dit minde, Eigil.

På vegne af personalet ved Løgstør Skole