Debat

Er der valgt kongres

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Med tiltræden per 1. april i år blev der i marts måned afholdt valg i kredsene, så man vidste, hvem der skulle sidde i kredsstyrelsen, være formand, sidde i kongressen og så videre.

Resultatet af valget til kongressen plejer at blive offentliggjort i Folkeskolen. For to år siden således i nummer 23, dateret den 9. juni.

Indtil nu er kongressens aktuelle sammensætning ikke blevet offentliggjort i Folkeskolen. Vi kan således tidligst få resultatet af valget i det nummer af Folkeskolen, som udkommer den 15. august! 41/2 måned efter de sidste valgs afholdelse! Hvad i alverden er det for en slendrian?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg er temmelig sikker på, at selv i den mørkeste middelalder ville resultatet have været tilgængeligt for længe siden. For mig at se er det en forkert prioritering af foreningens ressourcer, når man venter så længe med at informere bredt om resultatet. Hvad er meningen i grunden?

Specielt i år er det problematisk med den sene offentliggørelse, fordi kongressen ligger så tidligt, som den gør. Det ville være noget mere besværligt at samle underskrifter ind, hvis man ville have nye punkter på dagsordenen. Kvalitetsudvikling har været nævnt som et kongresrelevant emne.

Jeg synes, jeg bliver gjort lidt grin med.

Karl Heinz Mortag

kongresdelegeret, Århus

Svar:

Navnene på de valgte delegerede fra fraktion 2, 3, 4 og 5 samt landskredsen har været offentliggjort i Folkeskolen, og alle delegerede har modtaget en komplet fortegnelse. Men på grund af en beklagelig administrativ fejl i sekretariatet har den samlede fortegnelse først kunne bringes i medlemsbladet i denne uge.

Hvis nogen havde ønsket at foranstalte en underskriftsindsamling for at få nye punkter på kongressens dagsorden, ville foreningen selvfølgelig til enhver tid have udleveret en navne- og adresseliste.

Laurits Lynge

kontorchef i DLF