Annette Mogensen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den første skoledag i dette år glemmer vi aldrig på Allinge-Sandvig Borgerskole. Vi samledes atter om morgenen om det sørgeligste budskab af alle. Endnu en af skolens afholdte lærere gennem mange år, Annette Mogensen, havde opgivet kampen mod kræften aftenen forinden. En dybfølt og trykket stemning af sorg hvilede hele denne ellers så normalt festlige dag som en sort sky over os.

Annette var et dejligt menneske. Hun var en vellidt og loyal kollega en rigtig kammerattype som altid var lyttende og kunne give gode råd. Hun var altid hjælpsom, og så havde hun en god fornemmelse for andre mennesker og kunne altid fremdrage det positive.

Annette var elsket af sine elever på grund af sin faglighed kombineret med et elskeligt sind. Elevernes ve og vel lå hende stærkt på sinde, og hun var altid parat til at hjælpe dem med deres problemer.

Annette havde en dejlig humor, og en aftale blev altid holdt både af hende selv og også af hendes nærmeste kolleger. Annette var nemlig vedholdende og bestemt, og når hun havde påtaget sig en opgave, så blev den udført med stor ansvarlighed.

Jammer, ynk, klage og gråd var fremmedord for Annette. Derfor må vi også se at komme videre selv om det er svært.

Sværest er det dog for Annettes allernærmeste. Annette var et familiemenneske, der værnede om sit hjem og sine venner. Vore tanker og medfølelse går til Erik, Lisbeth og Peter, der alt for tidligt har mistet hustru og mor.

Vi vil savne dig, Annette.

På vegne af personalet på Allinge-Sandvig Borgerskole:

Jeanette Werner