Karin Danmark Asmussen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor sorg, vi tirsdag den 16. april modtog meddelelse om vor kære kollega Karin Danmark Asmussens alt for tidlige død.

Karin kom til Hørup Centralskole i 1977, og vi har lært hende at kende som en utrolig engageret og samvittighedsfuld lærer.

Karin stillede store krav til sig selv og var altid parat til at yde en indsats. Ligesom hun forlangte meget af sig selv, forlangte hun også meget af sine elever. Hun skabte en god atmosfære, hvor alle følte sig trygge og ydede deres bedste.

Karin elskede at undervise, og skolen indtog en stor plads i hendes liv. Selv da kræfterne blev små, satte hun en ære i at passe sit arbejde.

Karin var et hjælpsomt menneske, man aldrig gik forgæves til. Hun var et varmt menneske, som af et ægte hjerte interesserede sig for sine omgivelser. Hun var en god og opmærksom lytter og havde en sjælden evne til at fåøje på livets små pudsigheder, som hun gerne og levende delagtiggjorde os andre i.

Vores tanker går til Sven og den nærmeste familie i denne svære stund.

Æret være Karins minde.

Kollegerne på Hørup Centralskole

Powered by Labrador CMS