Kommende arrangementer i Region Hovedstaden

For at du kan oprette arrangementer, kræver det at du har en profil og er logget ind.

OPRET PROFIL

Gå-hjem-møde: Hvordan får man med succes mere sundhed og motion på skoleskemaet?

Otte skoler i Lolland og Guldborgsund har haft succes med Projekt Sund Uddannelse, hvor kost, motion, mental sundhed og rygeforebyggende indsatser har været på skoleskemaet. Projektet har spændt fra frisk frugt og motion til røgfrie kontrakter, hjernemad og meditation i skoletiden. VIVEs evaluering af projektet viser, at det har haft en række positive effekter. Eleverne har fået større viden om sundhed og har lært at træffe de sunde valg. Ikke mindst er det lykkedes at engagere eleverne i de ældste klasser. Kom til gå-hjem-møde i VIVE og hør mere om erfaringerne fra projektet.

Start dato: 6. september 2017
Hjemmeside: http://www.kora.dk/aktuelt/arrangementer/2017/hvordan-faar-man-succes-med-mere-sundhed-og-bevaegelse-paa-skoleskemaet-(koebenhavn)/
Pris: Gratis - men tilmelding er påkrævet

Oprettet: 17. august 2017

Udlandskursus Berlin 2017

TYSKlærerforeningen for Grundskolen arrangerer en pædagogisk udviklingstur til Berlin. Rejseledere: Flemming Nygaard og Peter Bruhn Jepsen. Hent det spændende kursusprogram og meld dig til på www. tysklaerer.dk. Deadline for tilmelding den 15. marts 2017.

Start dato: 7. september 2017
Slut dato: 10. september 2017
Hjemmeside: http://www.tysklaerer.dk
Pris: 3.500

Oprettet: 3. januar 2017

Efteruddannelse i samfundsfag: EU's fremtid på spil

Kl. 14.00-17.00 i DEO's mødesal, Studiestræde 24 i gården, 1455 København K. Lær at arbejde med DEOundervisnings nye rollespil "Spillet om EU’s fremtid", bliv opdateret på EU’s store udfordringer, få inspiration fra didaktikere og bliv fortrolig med konkrete materialer, du kan tage direkte med hjem i klasseværelset. Materialerne er gratis tilgængelige på www.undervisning.deo.dk. Den komplette, trykte version af spillet koster 800 kr. og kan købes på dagen. Specialtilbud: Op til 3 pladser for lærere fra samme skole + komplet, trykt version af spillet kan forudbestilles til en samlet pris på 1.200 kr. Skriv til dorte@deo.dk eller ring på tlf. 70 26 36 66.

Start dato: 7. september 2017
Hjemmeside: http://www.deo.dk/debatmoeder/sjaellandkoebenhavn/2017-efteraar/eus-fremtid-paa-spil-%E2%80%93-koebenhavn/
Pris: 400 kr.

Oprettet: 15. august 2017

Skoleudvikling i praksis - PLC er med hele vejen

Temadag afholdt af Skolelederforeningen, Danmarks it- og medievejlederforening og Pædagogisk LæringsCenterForening om Skoleudvikling i praksis - og PLCs rolle - Se mere i linket

Start dato: 12. september 2017
Hjemmeside: http://www.tilmeld.dk/PLC1703
Pris: 750kr for medlemmer, 950kr for ikke-medlemmer

Oprettet: 12. juni 2017

Klargøre eleverne i udskoling til livet efter folkeskolen, og de udfordringer der venter.

Unge der lider af angst, stress, depression og andre former for mistrivsel ses mere og mere. Dette finder i mindre grad sted allerede i folkeskolen. Jo hurtigere vi tager initiativet til, at gøre noget ved dette, jo hurtigere vil vi kunne forhindre udviklingen, da det højst sandsynligt kun vil blive værre med alderen. Hos Sundere Studie arbejder vi sundhedsfremmende, og vil igennem oplæg på folkeskoler, gøre eleverne bevidste om at disse lidelser finder sted og er ved at blive mere og mere almindelige. Ved foredragene på folkeskolerne vil vi klæde eleverne på til livet efter denne livsfase, og hvilke udfordringer der venter dem på gymnasiet og de øvrige ungdomsuddannelser. Skiftet fra 9. eller 10. klasse til gymnasiet er et stort spring, og kan for visse virke overvældende. Nye klasser, nye mennesker, nye lærere, nye fag osv. Det er også her, at forventningerne til eleverne stiger, både fra hjemmefronten, den unge selv, men også fra regeringen, som kommer til udtryk i de forskellige reformer og vedtagelser. Igennem reflekterende øvelser og ved at inddrage eleverne selv, vil vi forsøge at gøre dem mere målrettede og dermed motiverede til, at afslutte deres folkeskole på bedst muligvis. Tag kontakt nu, og find ud af indholdet af disse foredrag. Det er ikke forsent, at redde Danmarks fremtid.

Start dato: 14. september 2017
Slut dato: 31. maj 2018
Hjemmeside: http://www.sunderestudie.dk
Pris: 1499 eks. moms.

Oprettet: 19. august 2017

Tysklærerdag 2017

TLFG – Tysklærerforeningen for Grundskolen er stolt af igen i år at kunne invitere til en spændende og indholdsrig dag, hvor tysklærere bliver opdaterede, finder ny inspiration, netværker, udveksler erfaringer og fester sammen. Mulighed for tilkøb af overnatning. Program og tilmelding på www.tysklaerer.dk

Start dato: 22. september 2017
Hjemmeside: http://www.tysklaerer.dk
Pris: 1.180 kr. -1.980 kr.

Oprettet: 6. april 2017

Generalforsamling 2017 TLFG

Varsling af Generalforsamling for TYSKlærerforeningen for Grundskolen i henhold til vedtægterne. Afholdes 22. september 2017 på Sinatur Hotel Storebælt, Østerøvej 121, 5800 Nyborg, kl. 16.45 – 17.30. Indkaldelse med angivelse af dagsorden sker med mindst 5 ugers varsel ved direkte henvendelse via mail til hvert enkelt medlem – samt på websiden og i medlemskonferencen. Den årlige TYSKLÆRERDAG foregår samme dag og sted.

Start dato: 22. september 2017
Hjemmeside: http://www.tysklaerer.dk
Pris:

Oprettet: 8. juni 2017

Edcamp København

Edcamp.dk er en nonkonference, hvor deltagerne sammen skaber indholdet. Her bliver der talt skole, udvikling af skolen og sparret på de vildeste ideer og erfaringer.

Start dato: 7. oktober 2017
Hjemmeside: http://www.facebook.com/edcampdk/
Pris: Gratis

Oprettet: 10. august 2017