Kommende arrangementer i Region Hovedstaden

For at du kan oprette arrangementer, kræver det at du har en profil og er logget ind.

OPRET PROFIL

Spiseforstyrrelser og selvskade- En overlevelsesstrategi når livet gør ondt

Vil du have viden og konkrete redskaber til at spotte og hjælpe unge, som kæmper med en spiseforstyrrelse eller som skader sig selv? Vil du være klogere på faresignalerne hos unge der selvskader, eller er du bekymret for negativ inspiration i vennegruppen eller på Instagram? Måske har du observeret underlige madritualer, overdrevet træning eller en ung der taler dårlig om sin krop, og du er i tvivl om hvornår og hvordan, du skal gribe ind. Er du en bekymret forældre eller interesseret fagperson, der arbejder med unge, så er dette foredrag noget for dig! Efter foredraget er du b.la. i stand til at: • kende forskel på de forskellige former for og grader af selvskadende adfærd og spiseforstyrrelser (Herunder anoreksi, bulimi, BED, ortoreksi og træningsafhængighed) • spotte faresignaler og risikoadfærd hos den unge • forstå den bagvedliggende tankegang og derved de mulige årsager til lidelserne • tage snakken med den unge om din bekymring • undgå de mest almindelig reaktioner, der kan resultere i, at den unge afviser hjælp • forstå og videreformidle mulighederne for hjælp og støtte. Det skal du vide om foredraget Målgruppe: Forældre eller fagpersoner der arbejder med unge f.eks. lærere, pædagoger, behandlere, trænere i sportsklubber mv. Tid: D. 16. April 2020 kl. 17-19 Sted: Familie psykologisk praksis. Søborg Hovedgade 94B, 2860 Søborg Pris pr. deltager: 250 kr. Billetter købes her: https://spiseforstyrrelser-og-selvskade.billet.dk Foredragsholder: Nanna Quvang Hoffmeyer Cand.mag.psych. med over 10 års erfaring som foredragsholder indenfor trivsel og mental sundhed hos unge. Tidligere foredragsholder og kursus- og projektleder i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade. Foredraget holdes i samarbejde med Familiepsykologisk praksis ved psykologerne Ulla Dyrløv og Charlotte Bjerregaard, som introducerer foredraget. For spørgsmål: Kontakt Nanna: Quvang@gmail.com

Start dato: 16. april 2020
Hjemmeside: http://spiseforstyrrelser-og-selvskade.billet.dk
Pris: 250 kr.

Oprettet: 4. marts 2020

En aften med Anne Kirketerp, Sanne Thrane og Jo Holst

Cerama inviterer lærere og undervisere til en aften med fokus på keramik i folkeskolen. Det sker den 23. april kl. 16.30 - 19.00 Sanne og Jo har udviklet 3 nye temakasser til Billedkunst og Håndværk & Design i Folkeskolen. Kom og hør Sanne og Jo fortælle om deres arbejde med ler i Folkeskolen og hør Anne fortælle om, hvorfor keramik og andre materielle fag i folkeskolen er vigtige. Deltagelse er gratis med et No-show fee på kr. 500,- hvis du udebliver uden afbud. Du kan også opleve Rose Eken, Jo Holst og Sanne Thrane den 24. marts 2020. Du kan også opleve Leif Sylvester, Jo Holst og Sanne Thrane den 6. maj 2020. Du kan læse mere om de nye temakasser på Ceramas skolesite: cerama.dk/til-skoler Tilmelding på cerama@cerama.dk eller 36 77 22 22. Vi glæder os ;o)

Start dato: 23. april 2020
Hjemmeside: http://cerama.dk/til-skoler/
Pris: 0

Oprettet: 10. marts 2020

En aften med Leif Sylvester, Sanne Thrane og Jo Holst

Cerama inviterer lærere og undervisere til en aften med fokus på keramik i folkeskolen. Det sker den 6. maj kl. 16.30 - 19.00 Sanne og Jo har udviklet 3 nye temakasser til Billedkunst og Håndværk & Design i Folkeskolen. Sanne og Jo har valgt Leif Sylvester, som den gennemgående kunstner i temakassen Ansigter og udtryk. Kom og hør Sanne og Jo fortælle om deres arbejde med ler i Folkeskolen og hør Leif fortælle om hans kunstneriske virke. Deltagelse er gratis med et No-show fee på kr. 500,- hvis du udebliver uden afbud. Du kan også opleve Rose Eken, Jo Holst og Sanne Thrane den 24. marts 2020. Du kan også opleve Anne Kirketerp, Jo Holst og Sanne Thrane den 23. april 2020. Du kan læse mere om de nye temakasser på Ceramas skolesite: cerama.dk/til-skoler Tilmelding på cerama@cerama.dk eller 36 77 22 22. Vi glæder os ;o)

Start dato: 6. maj 2020
Hjemmeside: http://cerama.dk/til-skoler/
Pris: 0

Oprettet: 10. marts 2020